“Εκλεισε” στον Πανιώνιο ο Μανούσος! Κοντά στην Κέρκυρα ο Αποστολόπουλος

Πλατανιάς | 4 Μαΐου 2017, 19:12

Ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου μπορεί να θεωρείται ο Γιώργος Μανούσος, που όπως αποδεικνύεται με διαδικασίες... εξπρές βρήκε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του! Παράλληλα, η Κέρκυρα φαίνεται επίσης ότι θα κάνει δικό της τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο μετά την αποχώρησή του από τον Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σημειώνεται ότι το “deal” ανάμεσα σε Μανούσο – Πανιώνιο επιβεβαιώνει τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα και κάνουν λόγο ότι οι “κυανέρυθροι” θα ήταν ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ελληνα επιθετικού. Πράγματι λοιπόν, αυτή τη στιγμή φαίνεται ν’ απομένουν τυπικές λεπτομέρειες προκειμένου ο Μανούσος να υπογράψει στον Πανιώνιο και να αγωνιστεί μαζί του την επόμενη χρονιά στην Ευρώπη.

Σε ό,τι αφορά τον Αποστολόπουλο, επίσης έχει γίνει γνωστό ότι θα συνεχίσει στην Κέρκυρα και μένει αυτό να φανεί εάν πράγματι θα συμβεί ή όχι. Το σίγουρο είναι πως οι δύο παίκτες αποτελούν παρελθόν για τον Πλατανιά, ο δε Μανούσος με το να υπάρξει η γνωστή απόφαση για τη λύση του συμβολαίου του, που υπό άλλες συνθήκες ήταν να λήξει του χρόνου.  

Estrella
Auto KCS