“Εκεί, εκεί στη Γ’ Εθνική!” Ιστορική άνοδος για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 29 Μαΐου 2016, 18:59

Ιστορικές στιγμές για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που επικράτησε με 2-0 του ΟΦ Ιεράπετρας στο γήπεδο Μουρνιών και πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ' Εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του. Δύο γκολ ο Βεστάκης!

 

Η ομάδα του ΙΝΚΑ έδειξε χαρακτήρα και στο πιο καθοριστικό ματς των μπαράζ δεν άφησε κανένα απολύτως περιθώριο στον ΟΦ Ιεράπετρας, επικρατώντας με 2-0, σε ένα ματς που παρακολούθησαν περίπου 1000 φίλοι του ποδοσφαίρου στο γήπεδο των Μουρνιών.

Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν ήταν έξαλλοι, αφού η άνοδος αποτελεί μια δικαίωση των ανθρώπων της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που μόχθησαν τόσα χρόνια, ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα!

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Βεστάκης από ασίστ του Γωνιωτάκη έκανε το 1-0. Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είχε σε όλο το διάστημα του αγώνα, την πλήρη πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα. Το 2-0 πραγματοποιήθηκε στο 77′, με τον Ταταράκη να δίνει την ασίστ στον Βεστάκη (και πάλι) και ο τελευταίος που ήταν αμφίβολος να παίξει, σκόραρε εκ νέου.

Οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν αποδεικνύουν τη θέληση των πρωταθλητών Χανίων να πετύχουν αυτόν τον μεγάλο στόχο που επί της ουσίας, ήρθε πολύ πιο άνετα από ότι αναμενόταν, με το ΙΝΚΑ μάλιστα να φιγουράρει στην πρώτη θέση των μπαράζ.

AEEK INKA (Κατσούλης): Βλαχάκης, Γαλανίδης, Δασκαλάκης (60′ Σηφάκης), Περδικάκης, Σάμπα, Κομπογεννητάκης, Ντεντάκης, Ζντράβκοβιτς, Γωνιωτάκης (69′ Τσίτας), Βεστάκης (80′ Πετράκης), Ταταράκης

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Σκύβαλος): Μανουσάκης, Πηγιάκης, Δασκαλάκης, Μίγγας Ιωαν., Τζελέπης, Σταχτιάρης, Κόλεφ, Πετάσης, Χριστάκης (68′ Φιλιππάκης), Ξαγοράρης, Χρυσοφάκης

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad