“Ειρηνική” εισβολή φίλων του ΑΟΧ στο Δημοτικό συμβούλιο

Χανιά | 5 Οκτωβρίου 2016, 22:22

Το πόσο έχει στενοχωρήσει τους φίλους του Α.Ο.Χανιά (και την ομάδα ευρύτερα) το θέμα της χρήσης του γηπέδου των Περιβολίων, αποδείχτηκε περίτρανα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης (5/10).

/Bella Pizza

Γύρω στους 30 φίλους του ΑΟΧ (οργανωμένοι και μη) βρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητώντας, με ειρηνικό πάντοτε τρόπο, απαντήσεις στα ερωτήματα στα οποία υπέβαλλαν στη Δημοτική αρχή Χανίων, σχετικά με τα δικαιώματα που έχει η ομάδα τους στο γήπεδο Περιβολίων.

Αυτό που τόνισαν οι φίλαθλοι του ΑΟΧ ήταν “πώς γίνεται κάθε φορά που η ομάδα του ΑΟΧ επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο για φιλικό ματς, να προκύπτουν προβλήματα με τη συντήρηση του γηπέδου, με συνέπεια οι αθλητές του συλλόγου να μην μπορούν να προετοιμαστούν με τον κατάλληλο τρόπο”. Το τελευταίο παράδειγμα της αναβολής του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ ήταν εκείνο που υπερθεματίστηκε από τους φιλάθλους του ΑΟΧ.

Οι φίλοι του ΑΟΧ διερωτήθηκαν γιατί δε δίνεται προτεραιότητα στην ομάδα της πόλης ή τουλάχιστον να υπάρχει ίση μεταχείριση με την ομάδα του Πλατανιά.

Οι εντάσεις πάντως δεν έλειψαν στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού οι φίλαθλοι του ΑΟΧ άρχιζαν να φωνάζουν ότι “άλλος κάνει κουμάντο στο γήπεδο και όχι ο Δήμος Χανίων”. Το παράπονό τους ενέκειτο στο γεγονός ότι “για τον Πλατανιά το γήπεδο είναι πάντοτε έτοιμο, σε αντίθεση με τον ΑΟΧ που παίζει το ρόλο του κομπάρσου”.

Στο πλευρό του ΑΟΧ, όπως συνέβαινε και στο παρελθόν, στάθηκαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, χωρίς από την άλλη να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που απηύθυναν οι φίλαθλοι. Ίσως σε κάποιο από τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια…

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad