“Είδαν” Επισκοπή-Ηρόδοτο Παράσχος και Βλάχος

Πλατανιάς | 31 Μαρτίου 2016, 13:44

Την ευκαιρία να βρεθούν στο Ρέθυμνο και ειδικότερα στο γήπεδο της Επισκοπής παρακολουθώντας τον άτυπο τελικό για την ανάδειξη του κυπελλούχου Κρήτης είχαν την Τετάρτη ο Γιώργος Παράσχος και ο Γιάννης Βλάχος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά αντίστοιχα άδραξαν την ευκαιρία και βρέθηκαν στο Ρέθυμνο για να παρακολουθήσουν από κοντά αυτό το παιχνίδι, ενδεχομένως γιατί κάτι έχουν στα υπ’ όψιν τους. Αλλωστε, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πλατανιάς κοιτάζει και τον ενδιαφέρουν ποδοσφαιριστές από ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών.

Από εκεί και πέρα, είναι σημαντικό ότι πέραν των μεταγραφών που θα γίνουν το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται ειδικότερα μετά το τέλος της φετινής σεζόν, στις προπονήσεις που θα επακολουθήσουν και μέχρι τη λήξη των υποχρεώσεων για τους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, να υπάρξουν κάποιες δοκιμές παικτών… Αρα, πολύ πιθανώς, Παράσχος και Βλάχος να βρέθηκαν στο Ρέθυμνο για να δουν παίκτες που θα μπορούσαν σε πρώτη φάση να δοκιμαστούν στο Μάλεμε.

Τέλος, σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι η κοινή παρουσία προπονητή και τεχνικού διευθυντή του Πλατανιά στο γήπεδο της Επισκοπής, προφανώς για μεταγραφικούς λόγους, συνέπεσε σε μια μέρα (την Τετάρτη) όπου είχε γραφτεί στον αθηναϊκό Τύπο ότι ο Παράσχος εν ολίγοις είναι “μουδιασμένος” σε ό,τι αφορά την πιθανή συνέχιση της συνεργασίας του με την ομάδα, με ό,τι αυτό λοιπόν θα μπορούσε να σημαίνει…

Για την ιστορία, να σημειωθεί ότι ο Ηρόδοτος επικράτησε 1-0 της Επισκοπής χάρη στο γκολ του Μωραΐτη στο 44ο λεπτό.

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα grandsport.gr. 

Estrella