“Εδώ προπονούνται οι πρωταθλητές”

Στίβος | 11 Αυγ 2016, 0:58

Με αφορμή την τεράστια επιτυχία της Άννας Κορακάκη στην Ολυμπιάδα του Ρίο, ο Αντιπρόεδρος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος κάνει έναν παραλληλισμό των συνθηκών προπόνησης του Μιχάλη Αναστασάκη και των αντιπάλων του στη σφύρα.

Επί της ουσίας, Κορακάκη και Αναστασάκης έχουν κοινά στοιχεία, αφού αμφότεροι προπονούνται σε αντίξοες συνθήκες, ωστόσο καταφέρνουν να διακρίνονται σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η ανάρτηση του Γιάννη Στεφανογιάννη στο facebook:

Ορμώμενοι από την τεράστια επιτυχία της Άννας Κορακάκη, που στέφθηκε Ολυμπιονίκης παρά τις απέραντες αντιξοότητες και δυσκολίες που αντιμετώπισε, δεν έχουμε παρά να παραλληλίσουμε τις προπονητικές της συνθήκες με τις υπάρχουσες στα Χανιά, όσον αφορά το άθλημα της σφυροβολίας. Την ώρα που όλοι, κατόπιν εορτής, φωτογραφίζονται περιχαρείς δίπλα στην αθλήτρια με το χρυσό μετάλλιο, μας θυμίζουν τις τιμητικές διακρίσεις προς τον 4ο στην Ευρώπη και προκριθέντα στους Ολυμπιακούς Αγώνες (αθλητή του Γ.Σ. “Ελ. Βενιζέλος”) Μιχάλη Αναστασάκη και τις χρόνιες υποσχέσεις της “πολιτείας” για την παραχώρηση χώρου και τη δημιουργία γηπέδου ρίψεων.

Ο Μιχάλης Αναστασάκης έφτασε στο Ρίο της Βραζιλίας για να τιμήσει την Ελληνική σημαία, έχοντας ακόμη στα παπούτσια του την άμμο από τους αμμόλοφους του αυτοσχέδιου “προπονητηρίου” σφυροβολίας. Τόσο ο Μιχάλης, όσο και όλοι οι άλλοι συναθλητές και συνοδοιπόροι του, όχι μόνο στα Χανιά, αλλά και σε όλη τη χώρα, προπονούνται σκληρά και περιμένουν την πολιτεία να κάνει το (αυτονόητο) χρέος της απέναντι σε όσους δοξάζουν στα πέρατα του κόσμου τα ελληνικά χρώματα!!!

[Κάθε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις ΔΕΝ είναι συμπτωματική. Γιάννης Στεφανογιάννης, αντιπρόεδρος].

proponhseis skopovoli

karta antonis garden

Rabona ad