“Εχτισε” σερί τεσσάρων αγώνων

Αρης Σούδας | 19 Απριλίου 2021, 17:38

Ανανεωμένος και πιο αποφασιστικός φαίνεται να μπήκε στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος ο Αρης Σούδας. Αυτό μαρτυρά η συγκομιδή του με τους 4 κερδισμένους βαθμούς στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει μετά τη διακοπή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα της Σούδας έχει φτάσει αυτή τη στιγμή τους 8 βαθμούς και μάλιστα προσμετρώντας και τι είχε κάνει πριν τη διακοπή, κατέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων όπου έχει συγκεντρώσει αυτούς τους βαθμούς που έχει πάρει μέχρι στιγμής.

Στον Αρη Σούδας προφανώς επικρατεί ικανοποίηση ειδικότερα για την τελευταία νίκη επί της Αναγέννησης Ιεράπετρας, σ’ ένα παιχνίδι που εξελίχτηκε πολύ δύσκολο άσχετα από το τελικό 3-0, με την Αναγέννηση να έχει την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ενώ συν τοις άλλοις η ομάδα της Σούδας έχασε μέσα στον αγώνα τρεις παίκτες λόγω τραυματισμού οι οποίοι εγκατέλειψαν (Σελάμη στο α’ ημίχρονο και Σούλιαρης και Παπαθανασίου στο β΄).

Το επόμενο εμπόδιο για τον Αρη είναι το χανιώτικο ντέρμπι απέναντι στον Πλατανιά το οποίο ακολουθεί την προσεχή Κυριακή στο Μάλεμε.

 

 

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad