“Δύναμη” η φετινή ομάδα!

Πλατανιάς | 14 Φεβρουαρίου 2016, 23:19

Τα οφέλη της νίκης επί του Πανθρακικού απολαμβάνουν στον Πλατανιά. Οι "ερυθρόλευκοι" παρότι είχαν ν' αντιμετωπίσουν μία ομάδα που επιζητούσε διακαώς τη νίκη για να έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της, έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να φτάσουν στη δεύτερή τους, σερί, νίκη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ως εκ τούτου, στον Πλατανιά ο στόχος ο οποίος τέθηκε μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης για την κατάκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων νικών μέχρι τη λήξη της χρονιάς, αν μη τι άλλο, ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Πλατανιάς που έχει φτάσει έτσι τους 27 βαθμούς, οκτώ ματς πριν το τέλος της σεζόν, κέρδισε για τρίτη φορά εκτός έδρας και έβδομη συνολικά και σίγουρα ελπίζει ότι η συνέχεια θα τον βρει να τα καταφέρνει εξίσου καλά κατακτώντας κι άλλες νίκες.

Να σημειωθεί παρόλα αυτά κι ο παράγοντας τύχη, τον οποίο ο Πλατανιάς αυτή τη φορά είχε με το μέρος του, αφού στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός σημαδεύει το δοκάρι με το σουτ του Ηλιάδη στο 15′, καθώς επίσης στην προθέρμανση, τραυματίστηκε ένας από τους σημαντικότερους παίκτες των γηπεδούχων, ο Ιγκορ, τη στιγμή που μετρούσαν εκ των προτέρων πολλές απουσίες. Αλλά, η τύχη όπως λένε, είναι με τους δυνατούς και ο Πλατανιάς φέτος είναι δύναμη… 

Estrella
Auto KCS