“Δϋναμη και πάθος μέσα στο γήπεδο”

20 Φεβρουαρίου 2016, 9:26

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι παίκτες του Κύδωνα Χανίων για το κυριακάτικο (21/2) παιχνίδι με τον Πανναξιακό στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού για τη Γ' Εθνική.

 

Αναλυτικά:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ: Θα είναι πολύ δυνατό ματς. Είναι “τελικός” για εμάς. Θέλουμε να μπούμε δυνατά και ελπίζω να κερδίσουμε με δύναμη, πάθος και ενέργεια και να ακούσουμε ότι μας πει ο προπονητής μας. Ελπίζουμε να μας δώσει ώθηση και ο κόσμος μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ: Ξεκινούν τα ματς που μπαίνει μπροστά το “πρέπει”. Μετρούν τα ροζ φύλλα αγώνος. Πρέπει οι αντίπαλοι να καταλάβουν ότι δεν μπορούνα να περάσουν από εδώ μέσα. Θέλει πάθος και ενέργεια. Πρέπει να μεγαλώσουμε τα διαστήματα της καλής απόδοσης μας. Σε ότι αφορά εμένα περιμένω πως και πως την επιστροφή μου και να προσφέρω στην ομάδα. Δεν ήταν εύκολο για μένα να είμαι έξω και να μη βοηθάω. Στην ουσία στο ματς με την Νίκαια δεν έπρεπε να είχα συμμετάσχει.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΟΝΑΚΗΣ: Είμαστε πανέτοιμοι. Πρέπει να χτυπάμε κάθε ματς για να σωθούμε νωρίτερα. Θα κριθεί στο πάθος και στη δύναμη και στο ποιος θέλει πιο πολύ το ματς. Οι τελευταίες μας εμφανίσεις ήταν καλές, ήμασταν σφιχτοί και θέλουμε να παίρνουμε και τα ανάλογα αποτελέσματα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΟΧΛΑΚΗΣ: Θέλουμε πολύ την νίκη, δουλεύουμε πολύ στα συστήματα και αν κάνουμε αυτά που πρέπει, θα πάρουμε το παιχνίδι. Ακούμε τον κόουτς και εφόσον το κάνουμε αυτό θα πάρουμε την νίκη. Είναι πάντως ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας.