“Διπλό” παραμονής για Πανελευσινιακό στη Μυτιλήνη

Football League 1 Μαΐου 2017, 18:11

Μεγάλη νίκη που του δίνει την ευκαιρία να ελπίζει πλέον βάσιμα σε σωτηρία πέτυχε ο Πανελευσινιακός, κερδίζοντας με σκορ 3-1 μέσα στη Μυτιλήνη την Καλλονή στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 28η αγωνιστική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι “σταχυοφόροι” παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Ζουλιώτη στο 42ο λεπτό, κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με τα δύο γκολ από τον Κωνσταντινίδη στο 44′ και στο 50′, ενώ το τελικό 1-3 “έγραψε” ο Κασνέτση στο 64′. Μάλιστα, ο Πανελευσινιακός, που φτάνει τους 24 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην ίδια θέση με την Καλλιθέα, είχε και δύο δοκάρια στο ματς με τους Ζέλιο και Κωνσταντινίδη.

Η Καλλονή από την πλευρά της μετά από αυτή την ήττα που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως οδυνηρή παραμένει στους 19 βαθμούς και στην προτελευταία θέση, έχοντας πια πολύ λίγες ελπίδες για ν’ ανατρέψει τη σε βάρος της κατάσταση…

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)
Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου) – Κουτσόγιαννος (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Σάββας (16′), Τσίγκρος (20′), Κασνέτση (22′), Ζέλιος (41′),

Καλλονή (Δημήτρης Γαβαλάς): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μέγκαχεντ (55′ Μέξης), Σάββα (36′ λ.τρ. Αποστόλου), Ευαγγελιδάκης, Γιουκαρής, Λίταινας, Σισέ, Λαμπράκης, Σοφιάνης (68′ Δικαιόπουλος)

Πανελευσινιακός (Γιώργος Βαζάκας): Γκόμεζ, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Κολόκας, Ζέλιος (78′ Μουστάκης), Γραικός, Σιλιγαρδάκης, Κρισμάρεβιτς, Κασνέτση (65′ Σταματάκης), Πρίντεμπς (56′ Δημόπουλος), Αγγελούδης

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards