“Διπλό” με Ρηγάκη για την ΑΠ Σούδας

Α.Π. Σούδας | 5 Μαρτίου 2017, 20:37

Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας γα να φύγει με το "διπλό" από τα Νεροκούρου, στο ματς με το Νέο Ηρακλή (0-1), για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

“Δράστης” του μοναδικού τέρματος ήταν ο νεαρός μεσοεπιθετικός Ρηγάκης που πέτυχε το γκολ στο 37′, με κοντινό σουτ μετά από ασταθή απόκρουση του Τζουβαδάκη.

Από το 70′ η Ακαδημία είχε αριθμητικό μεινέκτημα αφού αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Παπαδομανωλάκης, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στα επόμενα λεπτά μέχρι τη λήξη.

Η ΑΠ Σούδας συνέχισε έτσι την ανοδική της πορεία αφού αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της χωρίς μάλιστα να έχει δεχτεί γκολ σε κανένα από αυτά.

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης): Τζουβαδάκης, Αυγέρος, Γυρβαλάκης (65’ Δελήμπασης), Αμαξόπουλος, Περ. Παπαδάκης, Γρ. Παπαδάκης, Γιαννακούρος, Ξανθάκης, Μελίδης (46’ Βέρδος), Μερκάϊ, Στυλιανουδάκης

Ακ. Ποδ. Σούδας (Μιχάλης Χατζηγιάννης): Παπαδομανωλάκης, Βεργεράκης, Ποταμίτης, Πλανάκης, Νικολακάκης, Τσούρα (90′ Τσένκο), Ρηγάκης Κ., Τσιμπρικίδης, Καραγιαννίδης, Καζάκος 86′ (Ρηγάκης Ι.),   Πολάκης (71′ Παναγιωτόπουλος

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad