“Διπλό” γοήτρου στο Νιο Χωριό

Τιτάν Παγχανιακός | 18 Σεπτεμβρίου 2016, 22:09

Την πρώτη του νίκη, που έχει χαρακτήρα γοήτρου αφού δεν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, πανηγύρισε στο Νιο Χωριό ο Παγχανιακός με 3-2 κόντρα στον Τιτάνα, για τον 7ο όμιλο.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιώργου Λιανιδάκη ο Τσεκρέζι, που πέτυχε δύο γκολ και είχε και την ασίστ στο 0-2. Ο Τσεκρέζι λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ και στο 49’ έδωσε ασίστ στον Κυριακίδη, που σημείωσε το 0-2. Στο 65’ ο Κυριακίδης “ανταπέδωσε” την ασίστ στον Τσεκρέζι, που έκανε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να “μαζέψουν” την έκταση της ήττας τους με γκολ των Χριστουλάκη (82’) και Κουτσουπάκη στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής: Μπραουδάκης
Βοηθοί: Καντεράκη-Βερυκάκης

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κοσμαδάκης, Τζομπανάκης, Παΐζης, Στ. Μαδαριωτάκης, Ντ. Λουσέι, Χριστουλάκης, Τεζάρης (46′ Σπαθαράκης), Καραγιαννάκης, Κουτσουπάκης, Παπαδάκης (70′ Δεστούνης), Βογιατζάκης.

Παγχανιακός (Γιώργος Λιανιδάκης): Σφακιωτάκης, Δροσινός, Χατζηδάκης, Θεοδωρογλάκης (46’ Σκεπασιανός), Ποντικάκης, Ξηρουχάκης, Κουρομιχελάκης, Καραγκασίδης, Φανταουσάκης (73′ Τζουλακάκης), Τσεκρέζι, Κυριακίδης. 

 

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad