“Διπλό” για Τιτάνα στο φινάλε (pics)

Τιτάν Ιδομενέας | 14 Οκτωβρίου 2017, 20:41

Στην εκπνοή ήρθε η σημαντική νίκη -δεύτερη συνεχόμενη- για τον Τιτάνα Καλυβών, ο οποίος επικράτησε με 3-2 του Ιδομενέα στους Αγίους Αποστόλους και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας της Β' κατηγορίας Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Τιτάν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 40′ με τον Χατζηγρηγορίου για το 0-1, για να γίνει στο 45ο λεπτό με σουτ του Αχλάτη το 0-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Perdikakis

Bitzanakis Koutsoupakis

Στο δεύτερο μέρος ο Ιδομενέας αρχικά μείωσε σε 1-2 στο 49′ με αυτογκόλ του Τζομπανάκη, έπειτα από ενέργεια του Σπ. Βαϊγκούση, για να γίνει το 2-2 στο 59ο λεπτό με τον Μ.Μ. Μπιτζανάκη.

Manousakis Moustakas

“Λυτρωτής” για την ομάδα του Δημήτρη Φούρλα ήταν ο Ποντίκας, ο οποίος με ωραίο σουτ στο 90ο λεπτό, σημείωσε το 2-3.

Sergakis

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Κουφάκης, Σπ. Μπιτζανάκης, Καλαϊτζάκης, Μουστάκας (46′  Μ. Εμ. Μπιτζανάκης), Βαρίκος, Αγιασμενάκης, Περδικάκης (46′ Νεμπαυλάκης), Μ.Μ. Μπιτζανάκης, Σπ. Βαϊγκούσης (82′ Χατζηαγγελάκης), Γλαμπεδάκης (46′ Μωραϊτάκης)

Fourlas

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Ευθυμάκης, Τζομπανάκης, Σερενάϊ (60′ λ.τρ. Δεσποτάκης, 70′ Σπαθαράκης), Ευαγγέλου (20′ λ.τρ. Αχλάτης), Κουτσουπάκης, Παπαδάκης, Σπανουδάκης, Ποντίκας, Χατζηγρηγορίου, Μανανεδάκης, Μανουσάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis