“Δια ποδός” Παλαθούρα ο Νέος Σαμψών

Νέος Σαμψών Ασπίδα | 26 Φεβρουαρίου 2023, 18:09

Ο Νέος Σαμψών με πρωταγωνιστή τον Νίκο Παλαθούρα νίκησε 3-0 την Ασπίδα και πλησίασε την πρώτη πεντάδα της Β' κατηγορίας.

Oinolatris

Ο αειθαλής ποδοσφαιριστής έβαλε ξανά τη σφραγίδα του με δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και μάλιστα με δύο στημένες φάσεις μέσα σε λίγα λεπτά.

Ηταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 55′ με χτύπημα φάουλ και εκείνος που το… έκλεισε λίγα λεπτά μετά στο 62′ με απευθείας κόρνερ.

Ενδιάμεσα στο 60′ ο Δόβελος επίσης με απευθείας κόρνερ είχε κάνει το 2-0.

Στην καλύτερη της στιγμή η Ασπίδα είχε δοκάρι στο πρώτο 45λεπτο με τον Κυριτσιμπασάκη στο 12′, ενώ έπαιζε με λιγότερο παίκτη από το 50′ λόγω αποβολής του Πηλίκα με δεύτερη κάρτα.

Μία αποβολή που έπαιξε μεγάλο ρόλο στη συνέχεια και την οποία αξιοποίησε στο έπακρον ο Νέος Σαμψών που βρήκε τρία γκολ σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Διαιτητής: Κουκλάκης
Βοηθοί: Βράγκου Αικ. – Μπαταγκιώνη

Νέος Σαμψών (Παναγιώτης Παλαθούρας): Καπαδουκάκης, Σαρτζετάκης, Διαμαντάκης (82′ Τζικγκουνάκης), Βαρίκος, Μαρτσάκης, Παλαθούρας Ν. (63′ Μανατάκης), Μπολανάκης, Δόβελος, Γκαγκτζάς, Μπόκολος (63′ Μπαμπούλιας), Ευθυμάκης

Ασπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Ταμπάκης, Πηλίκας, Πόγκας, Καπετανάκης (75′ Μπάσκα), Κοζάκης, Τσιτσώνης, Φακής (64′ Μπόκολος), Αποστολάκης, Κυριτσιμπασάκης, Σισώης, Ντιμόφ (75′ Τσαούσι)

Estrella

Oneirochora
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad