“Δεύτερη ευκαιρία” σε Μπουλάτοβιτς ο Μακεδονικός

Super League 2 11 Σεπτεμβρίου 2023, 12:36

Ο Μακεδονικός δίνει "δεύτερη ευκαιρία" στον μεγάλο άτυχο της περασμένης σεζόν Λούκα Μπουλάτοβιτς.

/Bella Pizza

Ο 24χρονος εξτρέμ από τη Σερβία αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2022 από τη Λευκίμμη αλλά υπέστη ρήξη χιαστού σε φιλικό με τον Θερμαϊκό. Πλέον έχει επιστρέψει στη δράση έπειτα από την αποκατάσταση του τραυματισμού του και ο Μακεδονικός του πρόσφερε νέο συμβόλαιο πιστεύοντας αρκετά στις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λούκα Μπουλάτοβιτς!

Ο 24χρονος Σέρβος winger, που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 προερχόμενος από τον ΑΟ Λευκίμμης, ήταν ο μεγάλος άτυχος αλλά και ο μεγάλος πεισματάρης της περυσινής σεζόν: στα μέσα Οκτώβρη, σε φιλικό προετοιμασίας με τον Θερμαϊκό Θέρμης, υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο του αριστερού του ποδιού, για να ακολουθήσει μια μακρά περίοδος αποκατάστασης και επιστροφής στην δράση. Η λυσσαλέα επιμονή που επέδειξε για να επιστρέψει όσο νωρίτερα και σε όσο καλύτερη κατάσταση γινόταν, τον βοήθησε να «σπάσει» κάθε «ρεκόρ» στο χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης, υπό την πολύ σπουδαία αρωγή του ιατρικού επιτελείου του συλλόγου – και ιδίως της φυσικοθεραπεύτριας κ. Χριστίνας Γατίδου – καθώς και των εξωτερικών ιατρών του Μακεδονικού.

Έχοντας επιστρέψει ελαφρώς στις προπονήσεις από το τέλος της περασμένης σεζόν και έχοντας δουλέψει πολύ σκληρά στην μεταβατική περίοδο, ο Μπουλάτοβιτς ακολούθησε κανονικά όλη την προετοιμασία της ομάδας όχι μόνο δίχως πρόβλημα αλλά και με κορυφαίες επιδόσεις!

Ο Μακεδονικός στήριξε τον Σέρβο winger καθόλη την διάρκεια της δύσκολης αυτής περιόδου και τώρα αμφότερες οι πλευρές προσδοκούν μια σεζόν γεμάτη υγεία, χαμόγελα και επιτυχίες εντός αγωνιστικού χώρου!

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad