“Δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε σε αντεγκλήσεις μέσω ανακοινώσεων”

Χανιά | 4 Δεκεμβρίου 2016, 1:21

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά στην ανακοίνωση της Θύρας 7 Χανίων που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου κατηγορείται η διοίκηση των "μπλε" ότι δεν εξυπηρέτησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο του αγώνα Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης (1/12).

planakis

 

Μάλιστα, η ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά επιθυμεί να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας ότι δεν θα μπει σε διαδικασία αντεγλήσεων, μέσω ανακοινώσεων. Ταυτόχρονα, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού εξυπηρετήθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ αναφέρει:

Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ δηλώνει την απορία και την έκπληξη της για την ανάρτηση οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που αναπαράχθηκε από τα ΜΜΕ. Δηλώνει δε ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού σε προκαθορισμένη θύρα, παραδίδοντας  εισιτήρια σε  τιμή που ήταν προγενέστερα γνωστή σε αυτούς και στο άτομο που οι ίδιοι, ορθώς ή λανθασμένα, καθόρισαν. Ομοίως, η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΧΑΝΙΑ φιλοξένησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αποστολή του Ολυμπιακού.

Ως προς τις παραινέσεις για τα διοικητικά της ομάδας μας, νομίζουμε ότι καλό είναι ο καθένας να ασχολείται με τα του οίκου του και να αποφεύγει απαξιωτικές και προσβλητικές αναφορές για άλλους που δεν προσθέτουν τίποτα απολύτως.

Πέραν αυτού, τους ευχαριστεί για άλλη μία φορά για την άψογη συμπεριφορά τους στην έδρα της ομάδας μας -το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων- και ελπίζει ότι σύντομα θα έχει την ευκαιρία να υποδεχθεί ξανά την ομάδα του Ολυμπιακού και τους φιλάθλους του και να τιμήσει και άλλον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού -όπως τον Πέτρο Μαρινάκη- για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ θα συνεχίσει την άψογη φιλοξενία των “αντιπάλων” μόνο μέσα στο γήπεδο ομάδων και φιλάθλων, θα επαναλάβει δε στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τις προσκλήσεις σε ομάδες των Χανίων και σε μαθητές σχολείων της πόλεως. Σε αντεγκλήσεις ανακοινώσεων και τεχνητή ένταση -και μάλιστα μέσα στην ίδια την πόλη μας-δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε κατά κανένα τρόπο, άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και έτσι εμείς το βλέπουμε.Όλοι αύριο στο Μάλεμε στον κρίσιμο αγώνα με Αχαρναϊκό στις 3 το μεσημέρι, να δώσουμε δύναμη στους ποδοσφαιριστές μας.

karta antonis garden
/psiloritischania