“Δεν δικαιολογείται αφαίρεση βαθμών” λέει το υπόμνημα του ΑΟΧ

Χανιά | 4 Ιουνίου 2016, 1:37

Μέσα στη δίνη των όσων καταλογίζονται στον ΑΟΧ για χειραγωγημένα παιχνίδια, υπήρξε και η εκδίκαση της υπόθεσης με την Κέρκυρα που όπως προαναφέραμε, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (3/6).

 

Η ιστοσελίδα flnews αποκάλυψε το υπόμνημα που κατέθεσε ο ΑΟΧ (μέσω του νομκού Δημήτρη Χρυσάφη) με το οποίο ζητείται να μην αφαιρεθούν βαθμοί για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, αφού ο ΑΟΧ δεν πλήρωσε τους διαιτητές.

Το υπόμνημα αφού καταλογίζει ευθύνη στο διαιτητή Γρατσάνη ότι δεν έδειξε ίχνος επιείκιας και κατανόησης, αφού τα χρήματα βρέθηκαν 5 λεπτά μετά από το χρονικό περιθώριο που όρισε, τονίζει ότι ο -εν λόγω- “άρχοντας του αγώνα- αδιαφόρησε και στην προτροπή του ίδιου του προέδρου της Φούτμπολ Λιγκ να παρατείνει την έναρξη του αγώνα. Η ίδια ακριβώς αδιαφορία υπήρξε σε παίκτες, προπονητές (και της Κέρκυρας) αλλά και του προέδρους της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργου Βούρβαχη.

Η ουσία πάντως βρίσκεται στον επίλογο του υπομνήματος που τονίζεται ότι “δεν πρέπει να υπάρξει αφαίρεση βαθμών από τη στιγμή που το παιχνίδι δεν ξεκίνησε. Η αφαίρεση δικαιολογείται, εάν και εφόσον ξεκινήσει το ματς και δεν ολοκληρωθεί”…

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania