“Χτύπησε” στο β’ μέρος ο Παγχανιακός

Παγχανιακός Νέος Ηρακλής | 12 Απριλίου 2017, 19:37

Με δύο γκολ στην αρχή και το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου Παγχανιακός  πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Νεροκούρου, όπου επικράτησε με 2-0 στο παιχνίδι με τον τοπικό Νέο Ηρακλή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Γιώργου Λιανιδάκη κατάφερε να σκοράρει… δις στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γαρυφαλή να δίνει πρώτος σκορ στο 55′ από ασίστ του Αχλάτη,ενώ με με ακόμα ένα γκολ στο 87′ ο Ντούπη από κόρνερ του Γιαννουδάκη έκλεισε το σκορ στο 0-2.

Ο Παγχανιακός παραμένει ωστόσο αρκετά πίσω από την δεύτερη θέση αφού βρίσκεται στο-10 από τον Φωστήρα και το -8 από ΕΘΚ, Δάφνη  και Τιτάν που είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης):Κωνσταντουδάκης, Γυρβαλάκης, Καραδάκης, Αμαξόπουλος, Ι.Πολλάκης, Ξανθάκης, Γιαννακούρος, Μελίδης (15′ λ.τρ.  Ψαρράς), Δελήμπασης  (75′ Διούδης), Στυλιανουδάκης (85′ Β. Πολλάκης), Περ. Πααπδάκης

Παγχανιακός (Γιώργος Λιανιδάκης): Παντελακάκης, Φανταουσάκης, Ποντικάκης, Ξηρουχάκης, Κουρομιχελάκης,  Τσεκρέζι, Γιαννουδάκης, Ντούπη, Καραγκασίδης(53’Κόσεκ), Αχλάτης, Γαρυφαλής (89’Κουλιεράκης)

Estrella

Papantonakis Cards