“Χτύπησε” στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιδομενέας! 1-0 τα Άπτερα

Ιδομενέας Άπτερα | 26 Μαρτίου 2017, 14:28

Για τέταρτο σερί ματς ο Ιδομενέας έμεινε αήττητος στη Β' κατηγορία σημειώνοντας σε αυτά τα παιχνίδια την δεύτερη νίκη του στους Αγ. Αποστόλους με 1-0 σε βάρος των Απτέρων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με την νίκη που πέτυχε η ομάδα του Μάριου Σεργάκη ανέβηκε στην 8η θέση με 32 βαθμούς και μάλιστα ένα πίσω από τον σύλλογο από τα Μεγάλα Χωράφια που έχει 33.

Το ματς κρίθηκε στο 80′ για τον ιδομενέα, αφού ο Μυλωνάκης έκανε την ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και την σέντρα με την μπάλα να βρίσκει στον Κουναλάκη και να καταλήγει στα δίχτυα του Ανδρεαδάκη για να γίνει με αυτό τον τρόπο το 1-0.

Λίγο πριν το 1-0 τα Άπτερα είχαν αγγίξει το γκολ, αφού σε προσπάθεια του Νταουντάκη και απόκρουση του Δασκαλάκη, ο Μαρινάκης εξ επαφής έστειλε την μπάλα άουτ.

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Δασκαλάκης, Αγιασμενάκης, Καστρινάκης (78′ Σπ. Μπιτζανάκης), Καλαϊτζάκης, Μιχελάκης, Αβραμάκης, Μιχελάκης, Περδικάκης (78′ Μυλωνάκης), Σπ. Βαϊγκούσης, Π. Βαϊγκούσης, Μ. Μπιτζανάκης (60′ Πάλλης), Γιαννολάρη

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης): Κ. Ανδρεαδάκης, Λαβράνος, Κουναλάκης, Νικολούλιας, Μαρινάκης, Καρβουνιάρης (65′ Κάτσης), Νταουντάκης, Σολανάκης, Τζ. Σελενίτσα (82′ Επιτρόπου), Αλ. Τσικουδάκης, Χαριτάκης (75′ Μανουσέλης)

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards