“Χρεώνει” 16ο και… υποβιβασμένο τον ΑΟΧ η Φούτμπολ Λιγκ

Χανιά | 12 Ιουλίου 2017, 17:43

Με… 2 βαθμούς συγκομιδή "εμφανίζει" στο βαθμολογικό πίνακα τον Α.Ο. Χανιά η Φούτμπολ Λιγκ. Μάλιστα, αυτό συνοδεύεται και με μία σχετική ανακοίνωση, με τη διοργανώτρια να σημειώνει παρόλα αυτά ότι εκκρεμεί η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων.

Ως εκ τούτου, ο Α.Ο. Χανιά κατεβαίνει στους 2 βαθμούς από τους 38 που κανονικά έχει κερδίσει σε αγωνιστικό επίπεδο. Πρόκειται δηλαδή για μια αφαίρεση 36 βαθμών, που συνεπάγεται ότι με τα παρόντα δεδομένα η Καλλιθέα είναι αυτή που παραμένει στην κατηγορία.

Παρόλα αυτά, τα σημαντικότερα αναμένονται μετά την εκδίκαση της έφεσης, αφού η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα είναι αυτή που θα κρίνει αν θα παραμείνει ή όχι η τιμωρία για τον ΑΟΧ.

Η ανακοίνωση από τη Φούτμπολ Λιγκ έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. της Football League στην συνεδρίαση της 10/7/2017 αποφάσισε ότι η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ καταλαμβάνει την 16η θέση του Πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017 με 2 βαθμούς και υποβιβάζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία (εκκρεμεί απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά της 233/2017 απόφασης του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE)».

Estrella
/psiloritischania