“Χορταστική” ισοπαλία στη Μ. Ελιά (pics)

Σπάθα Κρητικός Αστέρας | 14 Οκτωβρίου 2017, 21:05

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0 μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο, ο Κρητικός Αστέρας "πλήρωσε" ουσιαστικά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε από το 30' και δέχτηκε έτσι δύο γκολ στο τέλος από τη Σπάθα (2-2).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Κρητικό να ανοίγει το σκορ στο 20′. Ήταν μία φάση που οι παίκτες του Γιώργου Πανίδη συνεργάστηκαν με το Σίνο να βγάζει τη σέντρα από δεξιά και τον Χατζημαρινάκη να “πατάει” την μπάλα στον Ροκάκη που νίκησε με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Τσαβαρή (1-0).

Xatzimarinakis

Πάνω ο Χατζημαρινάκης από τα πόδια του οποίου προήλθε το πρώτο γκολ και κάτω ο Ροκάκης που το πέτυχε

Goal Kritikos

Δέκα λεπτά αργότερα ο Σάμπα είδε τη δεύτερη κίτρινή κάρτα για τράβηγμα σε αντίπαλο – την πρώτη την είχε πάρει σε ανάλογη περίπτωση στο 15- και πήρε έτσι το δρόμο για τα αποδυτήρια από πολύ νωρίς όπου άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν και στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος. Ο Ροκάκης αυτή τη φορά ήταν ουσιαστικά ο δημιουργός, καθώς κέρδισε το πέναλτι στο 65′ και ο Σίνος δεν αστόχησε από τα έντεκα βήματα (2-0) απέναντι από τον Τσαβαρή.

Rokakis

Η αντεπίθεση της Σπάθας έγινε στα τελευταία δέκα λεπτά, μειώνοντας αρχικά σε 2-1 στο 82′ με το απευθείας φάουλ του Καραγιώργου. Στο 89′ ο Σκορδύλης ερχόμενος από τον πάγκο νωρίτερα, ήταν αυτός που ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με σουτ μετά την απόκρουση του Γκαβρίλοβιτς.

Mosxanakis

Μοσχανάκης-Κοκάκης

Megalakakis Mixalis Theodoroglakis

Μεγαλάκης-Θεοδωρογλάκης

Κρ. Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Γκαβρίλοβιτς, Σίνος, Μαστραντωνάκης, Μουτζούρης, Σάμπα, Χαραλαμπάκης (80′ Δασκαλάκης), Νικητόπουλος, Χατζημαρινάκης (85′ Γαρυφαλής), Μιχ. Μεγαλακάκης (46′ Ασημακόπουλος), Ροκάκης, Κοκάκης (70′ Σκούρτης)

Σπάθα (Βαγγέλης Αγγελάκης): Τσαβαρής, Χαρατσίδης, Ασκητίδης (79′ Γλεντουσάκης), Θεοδωρογλάκης (69′ Σκορδύλης), Μοσχανάκης, Καραγιώργος, Παπαδάκης, Αλκούρτι, Βαρουξάκης, Ντόκος (82′ Πουρσανίδης), Νικολακάκης (46′ Κουδέρης)

Askitidis Megalakakis Mixalis

Kerkida

Kokakis

Megalakakis Xaratsidis

 

 

karta antonis garden