“Χείμαρρος” Βούρβαχης για Βαρουξάκη: Είναι “yes man” και διορισμένος!

Γενικά Θέματα - Τοπικό 23 Ιουνίου 2016, 0:47

Δηλώσεις που προκαλούν... σοκ από τον Γιώργο Βούρβαχη, ο οποίος επιτέθηκε προς τον Στέλιο Βαρουξάκη χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως "yes man", "διορισμένος" και ότι "έχει υπόλοιπα"!

«Ο Βούρβαχης δεν είναι “yes man”. Κι επειδή δεν είναι “yes man”, γι’ αυτό έχει έρθει σε δυσμένεια και γι’ αυτό έχουν σταθεί θεοί και δαίμονες απέναντί του! Και πρώτος και καλύτερος -ξέρετε εσείς- ο διορισθείς για να έρθει εδώ να διεκδικήσει την προεδρία, ο κος Βαρουξάκης! Ο οποίος είναι… Αυτός είναι “yes man” και αυτός είναι διορισμένος, γιατί έχει “υπόλοιπα”!», τόνισε χαρακτηριστικά σε μία πρωτοφανή έκρηξη, ο κ. Βούρβαχης.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ για την αποχώρηση από το συνδυασμό του, του κ. Γιαννουλάκη ήταν επίσης… χείμαρρος λέγοντας επί λέξει τα εξής: «Εγώ δεν πάω να φιλήσω κατουρημένες ποδιές για να γίνει του Γιαννουλάκη ο διαιτητής Σούπερ Λιγκ! Εγώ έκανα την πρότασή μου από εδώ, εάν τον αποδέχονται έχει καλώς. Αλλά, έναν διαιτητή που τέσσερις φορές παίζει στη Β’ Εθνική και τις τρεις πάει στην πειθαρχική δύσκολα μπορείς, όσο και να θες να σπρώξεις, να τον πας εκεί που πρέπει. Όσο για τον κ. Γιαννουλάκη που λέει σιχάθηκα, βαρέθηκα κλπ., ελάτε μέσα να το βάλετε στην κάμερα, είναι ο πρώτος που μου έφερε ποινικό μητρώο και υποψηφιότητα για τις νέες εκλογές»!

Από εκεί και πέρα, ο τωρινός πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κάλεσε τα Σωματεία εφόσον έχουν ενστάσεις αλλά και νέες προτάσεις για αλλαγές στο καταστατικό, να κινήσουν τις σχετικές διαδικασίες και να οριστεί έκτακτη γεν. συνέλευση προκειμένου να αφαιρεθεί η διάταξη σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της Ενωσης θα πρέπει να έχει πτυχίο ΑΕΙ.

Ακολουθούν επί λέξει οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων που κάλυψαν την ΓΣ και κυρίως οι απαντήσεις που έδωσε ο Γ. Βούρβαχης:

Είχατε μία διαφωνία με τον κ. Βαρουξάκη ο οποίος μιλώντας σε μας αργότερα, είπε ότι αυτού του είδους τα πράγματα, τα “yes man”, θα συνεχιστούν. Θέλουμε ένα σχόλιο για το τι ακριβώς έγινε και τι θέση κρατάτε γι’ αυτό.

«Το “yes man”… Τι εννοείτε με το “yes man”;».

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς.

«Λοιπόν, ακούστε να δείτε για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Βούρβαχης δεν είναι “yes man”. Κι επειδή δεν είναι “yes man”, γι’ αυτό έχει έρθει σε δυσμένεια και γι’ αυτό έχουν σταθεί θεοί και δαίμονες απέναντί του! Και πρώτος και καλύτερος -ξέρετε εσείς- ο διορισθείς για να έρθει εδώ να διεκδικήσει την προεδρία, ο κος Βαρουξάκης! Ο οποίος είναι… Αυτός είναι “yes man” και αυτός είναι διορισμένος, γιατί έχει “υπόλοιπα”! Από εκεί και πέρα, εμείς λειτουργούμε βάσει του καταστατικού, μέσα από τις καταστατικές διατάξεις, τίποτε περισσότερο. Εφαρμόζουμε το καταστατικό κατά γράμμα. Οποιος νομίζει ότι είμαστε λάθος ή ότι κάνουμε πράγματα τα οποία δεν πρέπει ή δεν είναι σωστά ή δεν είναι σύμφωνα με το καταστατικό, υπάρχουν και τα δικαστήρια, να προσφύγει και να κάνει οτιδήποτε».

Κατηγορηθήκατε έμμεσα ότι το καταστατικό το οποίο έχει η Ενωση είναι ένα χαρτί το οποίο πολλοί ενδεχομένως να μην ξέρουν καν τι έχουν υπογράψει όταν υπέγραφαν το καταστατικό. Τι έχετε να πείτε πάνω σε αυτό;

«Δεν υπογράφει κανένας για το καταστατικό, απλά ψηφίζουν και είθισται, γίνεται στη γενική συνέλευση. Μπαίνουν τα θέματα, ψηφίζουν τα Σωματεία και στη συνέχεια πάει στο Πρωτοδικείο. Το Πρωτοδικείο το ενέκρινε, βεβαίως αυτοί κατάφεραν με δόλιο και έμμεσο τρόπο να το πάρουν 15 μέρες πριν από μας. Εμείς το πήραμε τέλος Μαΐου, αφού το είχαν πάρει αυτοί 15 μέρες πριν και γύριζαν στα κανάλια, δεξιά, αριστερά, στα σάιτ κι έγραφαν τούτο, άλλαξαν αυτό, άλλαξαν εκείνο κλπ. Όλα έχουν γίνει νομότυπα. Υπάρχουν καταστατικές διατάξεις. Οποιος διαφωνεί με τα συγκεκριμένα, θα φέρει εδώ, έχει δικαίωμα, να μαζευτούν 10 Σωματεία, να κάνουν μια πρόταση για έκτακτη γενική συνέλευση. Να έρθουν τα Σωματεία εάν θέλουν και εγώ ακόμα είμαι διατεθειμένος να το κάνω. Εάν έρθουν να μου το ζητήσουν. Αλλά δεν μπορούν να μου το ζητάνε ένας, δύο, τρεις διότι είναι καταστατικές διατάξεις και εξήγησα μέσα, το ακούσατε πάρα πολύ καλά και είπα, δεν είναι ούτε ρατσισμός, ούτε οτιδήποτε άλλο. Είναι για να ανεβάσουμε το επίπεδο. Από εκεί και πέρα, θέλουν να το βγάλουμε; Ευχαρίστως. Να φέρουν εδώ οι ομάδες τροποποίηση καταστατικού με προτάσεις και εμείς είμαστε διατεθειμένοι να καλέσουμε γενική συνέλευση, να εφαρμόσουμε το καταστατικό με αυτά που λέει αριθμητικά και να τα κάνουμε. Κανένα πρόβλημα (σημ. εννοεί να αφαιρεθεί η διάταξη σύμφωνα με την οποία να αποσυρθεί ότι την προεδρία της ΕΠΣΧ μπορεί να διεκδικήσει τελειόφοιτος ΑΕΙ)».

Κύριε πρόεδρε, επειδή θίξατε δημοσιογράφους…

«Όχι, δεν θέλω να θίξω κανένα. Τι είπα;».

Είπατε ότι κάποιες ιστοσελίδες γράφουν διάφορες ασυναρτησίες το τελευταίο διάστημα.

«Όχι, είπα για μια εφημερίδα, όχι για ιστοσελίδες. Για μια εφημερίδα είπα. Και αν το είπα, το παίρνω πίσω. Δεν είπα για ιστοσελίδες».

Επειδή αναφερθήκατε σε κάτι που ποινικά τουλάχιστον πρέπει να ελεγχθεί. Είπατε ότι έχει πέσει “κέρμα”.

«Ναι».

Εχετε αποδείξεις για κάτι τέτοιο;

«Όχι δεν έχω αποδείξεις. Εχω ενδείξεις. Από εκεί και πέρα όμως αν με αναγκάσουν θα ψάξω να βρω και τις αποδείξεις. Όμως, δεν με ενδιαφέρει αυτό. Εγώ, “κέρμα” διαθέσιμο προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχω. Δεν είχα, δεν έχω δώσει ποτέ. Από εκεί και πέρα, είπα, για μία συγκεκριμένη εφημερίδα η οποία έχει αναλάβει “εργολαβία” και γράφει κάποια πράγματα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι γράφει. Καλά κάνει και γράφει. Και κάποια σάιτ γράφουν εναντίον μου κλπ. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Με ενδιαφέρει όταν γράφουν ανακρίβειες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν απηχούν στο καταστατικό. Αυτό με ενδιαφέρει, τίποτε περισσότερο. Όσο δε για τις παραιτήσεις, να σας πω δυο κουβέντες για τον κύριο Γιαννουλάκη… Εγώ δεν πάω να φιλήσω κατουρημένες ποδιές για να γίνει του Γιαννουλάκη ο διαιτητής Σούπερ Λιγκ! Εγώ έκανα την πρότασή μου από εδώ, εάν τον αποδέχονται έχει καλώς. Αλλά, έναν διαιτητή που τέσσερις φορές παίζει στη Β’ Εθνική και τις τρεις πάει στην πειθαρχική δύσκολα μπορείς, όσο και να θες να σπρώξεις, να τον πας εκεί που πρέπει. Όσο για τον κ. Γιαννουλάκη που λέει σιχάθηκα, βαρέθηκα κλπ., ελάτε μέσα να το βάλετε στην κάμερα, είναι ο πρώτος που μου έφερε ποινικό μητρώο και υποψηφιότητα για τις νέες εκλογές».

Κύριε πρόεδρε, είπατε προηγουμένως για κάποιες ανακρίβειες που γράφονται.

«Ναι, στην εφημερίδα. Συγκεκριμένα».

Δεν είδαμε όμως κάποια επιστολή απάντησης δικιά σας…

«Όχι, δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μ’ αρέσει αυτό. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Ο κόσμος. Παίρνω τα μηνύματα του κόσμου και καταλαβαίνω. Ξέρεις τι μου λένε όλοι; Αρκετά τους είχες εκεί. Αρκετά τους πήγες. Αρκετά τους είχες στην πλάτη σου, δεν βαρέθηκες; Τελειώσαμε».

karta antonis garden

Rabona ad