“Χαράμισε” τη σπουδαία εμφάνιση στην Θήβα

4 Φεβρουαρίου 2016, 7:21

Η σπουδαία εμφάνιση του Κύδωνα Χανίων στην Θήβα δεν συνδυάστηκε με νίκη επί του Κάδμου που θα αποτελούσε μια τεράστια επιτυχία απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα.

 

Η ενημέρωση για το ματς με τον Κάδμο:

Eξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων, στο εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής, με τον Κάδμο Θηβών, που έγινε την Τετάρτη (3/2) το μεσημέρι.

Η ομάδα μας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, χάνοντας κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Κύδωνας “πλήρωσε” σε ακόμα ένα παιχνίδι, την κακή εμφάνισή του στο 3ο δεκάλεπτο και ενώ ήταν καλύτερος στα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα!
Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Κύδωνας Χανίων ηττήθηκε με ένα επιμέρους 20-6 και απώλεσε τις περισσότερες ελπίδες του για νίκη. Παρά ταύτα το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σχεδόν, δευτερόλεπτο. Ο Κάδμος είχε προβάδισμα 62-57 και ο Αλεξίου με καλάθι και φάουλ μείωσε σε 62-60. Οι παίκτες του Κώστα Σδράκα έκαναν φάουλ για να σταματήσουν τον χρόνο στα 15 δευτερόλεπτα και ενώ, ο παίκτης των γηπεδούχων έχασε και τις δύο βολές, οι παίκτες του Κύδωνα έχασαν το αμυντικό ριμπάουντ και την ευκαιρία να κάνουν την τελευταία επίθεση για την ισοφάριση ή ακόμα και για την νίκη.

Στις τάξεις του Κύδωνα Χανίων μένει γλυκόπικρη γεύση, αφού θα μπορούσε να κερδίσει ένα ματς από τα λεγόμενα “εκτός προγράμματος” και έχοντας πάρα πολλές ελλείψεις! Μένει όμως η εξαιρετική εμφάνιση που θα αποτελέσει “οδηγό” για το ματς με τον Ηρόδοτο.

10ΛΕΠΤΑ: 13-15, 30-35 (ΗΜΙΧΡ.), 50-41, 64-60 (ΤΕΛ.ΑΠΟΤ.)

ΚΑΔΜΟΣ (Α.Αναστασίου): Στεφάνου 1, Πανταζής 4, Παπαδάκης 2, Γκρινιάρης 22 (2), Τσιριμώκος 4 (1), Σπηλιωτόπουλος, Χαρατσής 16 (2), Τσαπρούνης 2, Κουμπές, Γιάννου, Δρακάκης 4, Μητρόπουλος 9 (1).

ΚΥΔΩΝ (Κ.Σδράκας): Χοχλάκης, Υφαντόπουλος 6 (1), Αλεξίου 28 (4), Παπαμαστοράκης, Πούρος, Τσαμπάς 1, Γκιούλης, Μπαγάκης 13 (3), Κολαρετάκης 2, Λιονάκης, Κοντογιάννης 10.