“Χάλκινη” η Μηλάκη στην Πράγα

Ποδηλασία | 17 Μαΐου 2023, 14:26

Με την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου συνδυάστηκε η παρουσία για την Αργυρώ Μηλάκη σε αγώνες ποδηλασίας που διεξήχθησαν στην Πράγα της Τσεχίας.

KTEO Κρήτης

Η Ρεθυμνιώτισσα πρωταθλήτρια δείχνει έτσι να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παραμένοντας ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη.

Επόμενος σταθμός της είναι η Γερμανία.

Η ενημέρωση από τον σύλλογό της, τον Ατλαντα Ρεθύμνου:

Άκρως επιτυχημένη ήταν η αγωνιστική παρουσία της Αργυρώς Μηλάκη στα Grand Prix που πραγματοποιήθηκαν στην Πράγα, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Σε 3 συνεχόμενους αγώνες 1ης κατηγορίας (UCI C1) συμμετείχε η πρωταθλήτρια μας, η οποία συνέχισε τις εκπληκτικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να παραμείνει ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη. Συγκεκριμένα, κατέκτησε την 3η θέση στο Σκρατς, και την 5η και 6η θέση στο Όμνιουμ. Μετά από τις συγκεκριμένες εμφανίσεις βρίσκεται στην 20ή θέση στο Όμνιουμ, στην παγκόσμια κατάταξη, στην 19η στο Σκρατς και την 16η στο Elimination.

Επόμενος σταθμός είναι η Γερμανία, με ένα πολύ δυνατό τριήμερο πίστας Όμνιουμ. Στο διάσημο Grand Prix Bahnen Tournee στο Singen & Dudenhofen που θα διεξαχθεί στις 27-29 Μαΐου.

 

manolikakis
Synagogi

Rabona ad