“Χάλασε” η μεταγραφή του Γκνιάτιτς στον ΠΑΟΚ. Ποιος είναι ο λόγος

Πλατανιάς | 30 Ιουνίου 2016, 21:29

Στον Πλατανιά, τουλάχιστον αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά το επόμενο διάστημα, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ογκνιεν Γκνιάτιτς. Ο Βόσνιος αμυντικός μέσος βρέθηκε μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, εντούτοις, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, η μεταγραφή "χάλασε".

Το athlitiko έχει το ρεπορτάζ και αυτό αναφέρει από καλά πληροφορημένες πηγές ότι Πλατανιάς και ΠΑΟΚ ήρθαν τις τελευταίες ώρες πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει μια πολύ καλή άποψη για τον “Ογκι”, παρόλα αυτά η μεταγραφή δεν μπόρεσε να γίνει. Γιατί; Σίγουρα όχι πάντως λόγω του οικονομικού, καθώς αυτό ήταν ένα θέμα που είτε έτσι είτε αλλιώς θα τακτοποιούταν και συμφωνία θα υπήρχε. Η μεταγραφή “χάλασε” διότι ο Γκνιάτιτς και ειδικότερα ο μάνατζέρ του που είναι λογικό να επιζητά το καλύτερο για τον πελάτη του, ζητούσε εγγυήσεις από τον ΠΑΟΚ ότι θα ήταν μέσα στους παίκτες που θα προορίζονταν ανάμεσα στις βασικές λύσεις για την ομάδα της νέας σεζόν (που σημειωτέον θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ), κάτι που από τον “Δικέφαλο” του Βορρά δεν μπορούσε να δοθεί.

Ετσι, η μεταγραφή αντί να γίνει πραγματικότητα, ναυάγησε, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει αργότερα. Με τα δεδομένα πάντως που υπάρχουν τώρα, ο Γκνιάτιτς λογίζεται σαν παίκτης του Πλατανιά και θα είναι ο στυλοβάτης του κέντρου για τη χρονιά που ακολουθεί. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad