“Αυτά” αποφασίστηκαν στο ΔΣ της Φούτμπολ Λιγκ

Football League 20 Ιουνίου 2017, 22:01

Την ευκαιρία να συνεδριάσει είχε την Τρίτη το ΔΣ της Φούτμπολ Λιγκ. Ο πρόεδρος Λεωνίδας Λεουτσάκος και τα υπόλοιπα μέλη ανέλυσαν από οικονομικής πλευράς τα δεδομένα για την επόμενη σεζόν και... εν καιρώ αναμένονται τα αποτελέσματα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στόχος φυσικά για τη διοργανώτρια είναι να μπορέσει να βρει λύση στο μείζον θέμα, που δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Ουσιαστικά, έσοδα δεν υπάρχουν και ειδικότερα στις ομάδες, για τις οποίες το μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να επαναληφθεί αυτή η σεζόν.

Ετσι, αναμένονται πλέον με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από τις προσπάθειες που ξεκινά να καταβάλει η Φ.Λ. Σε πρώτο πλάνο είναι να εξευρεθεί και πάλι κεντρικός χορηγός του πρωταθλήματος, δίνοντας περισσότερα χρήματα και επίσης να υπάρξουν έσοδα από τα τηλεοπτικά.

Η ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Οσον αφορά την επικύρωση της βαθμολογίας, η Φ.Λ. προχώρησε μονάχα για τις πρώτες έξι θέσεις (1-6), επομένως ως διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε και αιτία προφανώς είναι οι εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, εκ των οποίων κάποιες αφορούν τον ΑΟΧ. Πρόκειται πάντως για μια διαδικασία -η επικύρωση- πολύ σημαντική.

Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΩΣΗ

Τέλος, για ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση και των αριθμό των ομάδων, η πρόταση της διοργανώτριας είναι από τη μεθεπόμενη σεζόν (2018/19) να μειωθούν στις 16. Για του χρόνου πάντως θα είναι σίγουρα 18, εκ των οποίων οι δύο πρώτες θα ανέλθουν στη Σούπερ Λιγκ και οι τέσσερις τελευταίες θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική. Και για το θέμα αυτό, ό,τι αποφάσεις είναι να παρθούν -και που να χαρακτηρίζονται ως οριστικές- θα συμβεί αργότερα.  

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards