“Αρέσει” ο Ξαγοράρης

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 8 Ιουνίου 2016, 16:22

Τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο και την παρθενική συμμετοχή στη Γ’ Εθνική καταστρώνει πλέον η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, έπειτα από την εξασφάλιση της ιστορικής ανόδου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ήδη στο μεταγραφικό στόχαστρο των “ερυθρόλευκων” βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και ένας που βρέθηκε ως αντίπαλος της ομάδας στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr “αρέσει” στη Χανιώτικη ομάδα ένα από τα “αστέρια” του Ο.Φ. Ιεράπετρας, ο Νίκος Ξαγοράρης και ήδη έχει γίνει κρούση στον ποδοσφαιριστή για την απόκτησή του.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βέροια για να αγωνιστεί στη συνέχεια σε Αστέρα Ιτέας (Δ’ Εθνική), Αγρ. Αστέρα (Β’ Εθνική), Θερμαϊκό (Γ’ Εθνική, 8 συμμετοχές-1 γκολ), Μακεδονικό Νεάπολης (Γ’ Εθνική, 15 συμμετοχές-3 γκολ), Ένωση Απόστολου Παύλου (Δ’ Εθνική), Αναγέννηση Ιεράπετρας (Α’ ΕΠΣ Λασιθίου), Απόλλωνα Αρναίας (Γ’ Εθνική, 3 συμμετοχές) και Ο.Φ. Ιεράπετρας από τον Ιανουάριο του 2015.

Ξεχώρισε και τις τρεις φορές που συμμετείχε στην Κρήτη σε αγώνες μπαράζ με Αναγέννηση Ιεράπετρας (2014), και Ο.Φ. Ιεράπετρας (2015 και 2016)

 

Estrella
Auto KCS