“Απολογισμός” Μπαξεβάνου: Θα θέλαμε περισσότερη υποστήριξη από τον κόσμο της Κισσάμου

Χανιά | 30 Μαΐου 2016, 13:11

Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα είπε ο Σπύρος Μπαξεβάνος στις δηλώσεις του μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας κάνοντας ειδική αναφορά στον κόσμο της Κισσάμου, για τον οποίο εξέφρασε παράπονο.

/Bella Pizza

Χαρακτηριστικότατο το σχόλιό του ότι, «παίζαμε μεταξύ γνωστών και φίλων», θέλοντας να τονίσει ότι ο κόσμος του Καστελίου δεν υποστήριξε φέτος την προσπάθεια του Κισσαμικού στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ειδικότερα, οι δηλώσεις του Μπαξεβάνου είναι οι εξής: «Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γι’ αυτή τη χρονιά. Πρώτα απ’ όλα τα παιδιά, θα πρέπει να πάρουν τα αμέριστα συγχαρητήρια από μένα, γιατί έκαναν και κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, με προετοιμασία και όλες τις προπονήσεις της αγωνιστικής περιόδου σε πλαστικό γήπεδο και μόνο την Κυριακή το παιχνίδι στο χόρτο! Είναι άξιοι συγχαρητήριων για την προσπάθειά τους, αγόγγυστα είναι και ήταν εκεί πέρα κι έκαναν την προσπάθειά τους και νομίζω ότι και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας αν του έλεγες στην αρχή της χρονιάς ότι η ομάδα θα καταλήξει 6η ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν θα το πίστευε. Τα πρώτα συγχαρητήρια αξίζουν σε αυτά τα παιδιά που έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Από εκεί και πέρα να δώσω σε όλους τα συγχαρητήρια, από τον πρώτο, δηλαδή τον πρόεδρο, τη διοίκηση, νομίζω όλη η ομάδα λειτουργεί σωστά κι έκανε καλά τη δουλειά της ώστε να βρεθεί σε αυτή τη θέση που βρίσκεται, από το τεχνικό επιτελείο, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, από τον φυσιοθεραπευτή και τον φροντιστή. Το παράπονό μας είναι ότι αυτά τα παιδιά θα ήθελαν λίγο περισσότερο υποστήριξη από τον κόσμο της Κισσάμου, την οποία δεν την είχαν μέσα στη χρονιά. Παίζαμε μεταξύ γνωστών και φίλων! Νομίζω ότι άξιζαν κάτι παραπάνω για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και θα ήταν και η ηθική ανταμοιβή για αυτούς και τον πρόεδρο και τη διοίκηση που κάνουν τόσο κόπο και σπαταλάνε χρήματα για να μπορέσει αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία».

Για το ματς με την Αναγέννηση είπε: «Να ευχηθώ στον φίλο μου τον Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) και στην ομάδα του ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια και ιδιαίτερα στον Σάκη, που απ’ ό,τι διαβάσαμε δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Καρδίτσας. Η δουλειά του όλο αυτά τα χρόνια, όντας ο μακροβιότερος προπονητής στη FootballLeague, είναι εξαιρετική και οι στόχοι της ομάδας επιτεύχθηκαν εύκολα ακόμα μία χρονιά.

Από εκεί και πέρα είχαμε πει ότι θέλουμε και εμείς να κλείσουμε τη χρονιά με μία θετική εικόνα και με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Πρώτη φορά θα μιλήσω για τη διαιτησία… Νομίζω σε ένα τελείως αδιάφορο παιχνίδι κατάφερε αυτός ο διαιτητής να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές μας. Είμαστε η μοναδική ομάδα στη FootballLeague που δεν έχει πάρει ένα πέναλτι και μιλάμε για καταφανέστατα πέναλτι, όπως και σήμερα νομίζω ήταν πέναλτι! Αυτό και τίποτα άλλο… Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αυτός ο εκνευρισμός και η μη ηρεμία δεν μας άφησαν να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου ορθολογικά τις περισσότερες φορές καταφέραμε μέσα από σωστή ανάπτυξη να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες. Αλλά το ποδόσφαιρο τελικά έτσι είναι, δέχεσαι ένα γκολ και χάνεις το παιχνίδι, είσαι εκνευρισμένος και δεν μπορείς να βγάλεις από εκεί και πέρα την όποια καλή εικόνα είχες στο πρώτο ημίχρονο, να μπορέσεις τουλάχιστον να ισοφαρίσεις το παιχνίδι.

Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι σε όλους, με υγεία και η καινούρια χρονιά πάλι να ξεκινήσει με φιλοδοξίες, με κόπους, με οράματα για κάτι καινούριο και κάτι νέο».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad