“Αποκάλυψη” Καμαρά ως αριστερός μπακ!

Χανιά | 3 Μαρτίου 2021, 19:18

Ενδιαφέρον είχαν όπως αποδείχτηκε οι επιλογές για τον Νίκο Παπαδόπουλο στο παιχνίδι των Χανίων απέναντι στη Δόξα Δράμας. Νέα πρόσωπα στην εντεκάδα και μάλιστα, παίζοντας σε νέες θέσεις.

Αυτός που σίγουρα είναι ανάμεσα στους παίκτες που ξεχώρισαν, παρουσιάζοντας πραγματικά ένα πολύ καλό πρόσωπο, ήταν ο Φοντέ Καμαρά, ο οποίος για πρώτη φορά αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, αυτή του αριστερού μπακ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις!

Ο Γιάννης Σωτηράκος επίσης για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε θέση αριστερού στόπερ, ενώ ανάμεσα στους παίκτες που πήραν το χρίσμα για να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα ήταν ο Κώστας Παναγιωτούδης, που επέστρεψε στον άξονα, αποτελώντας μαζί με τον Κώστα Πλέγα το δίδυμο στα χαφ, ενώ ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος ήταν και αυτός στις επιλογές του βασικού σχήματος, με το να αγωνιστεί στη (φυσική του) θέση του δεξιού μπακ.

Ενα σύστημα το οποίο ουσιαστικά παρέμεινε το ίδιο με αυτό που σε γενικές γραμμές έπαιζε και ο Βοσνιάδης (4-2-3-1), όμως αυτή τη φορά αποδείχτηκε πιο αποτελεσματικό με το να έρθει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Τα εύσημα σίγουρα μπορούν ν’ αποδοθούν στον Καμαρά ο οποίος ήταν πραγματικά… αποκάλυψη, παίζοντας στην κλασική του θέση.

Κατά τ’ άλλα, τα εύσημα δίνονται και στον Νίκο Παπαδόπουλο, που παρουσίασε την ομάδα του πολύ φρέσκια, μεταμορφωμένη σε σχέση με το ματς με τον Ιωνικό. Οι παίκτες του είχαν ενέργεια και διάθεση σε όλο το 90λεπτο και μάλλον ήταν από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις αυτή απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που σε αυτό το γήπεδο έχει κερδίσει Ιωνικό και Εργοτέλη ενώ μέχρι το ματς με τον Λεβαδειακό την περασμένη αγωνιστική είχε πέντε σερί θετικά αποτελέσματα και απολογισμό 11 βαθμούς…

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania