“Απόδραση” με Δουλά στο φινάλε (pics)

Πανακρωτηριακός Δόξα Παχιανών | 23 Οκτωβρίου 2021, 20:07

Χάρη σε γκολ του Γιάννη Δουλά στο τελευταίο 10λεπτο, ο Πανακρωτηριακός πέρασε νικηφόρα από τη Μον. Ελιά στο ματς με τη Δόξα Παχιανών (0-1).

Oinolatris

Η ομάδα του Ακρωτηρίου επέστρεψε με αυτό τον τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις δύο σερί ήττες από Ιδομενέα και Ηρακλή και ανέβηκε στους 9 βαθμούς. Η Δόξα αντίθετα παρέμεινε χαμηλά στη βαθμολογία, με έναν βαθμό, αυτόν που είχε αποσπάσει από την Παλαιόχωρα.

Ο Πανακρωτηριακός είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο 3′ σε τετ α τετ του Γκιούλα, με τον Μωραΐτη να σώζει την εστία του, ενώ η Δόξα απείλησε στο 7′ με τον Ιατρού που είχε πολύ καλή στιγμή μέσα στην περιοχή χωρίς να βρει όμως στόχο. Το ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει κάτι άλλο για τις δύο ομάδες και ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ το οποίο θα τους έβαζε σε θέση ισχύος και τελικά ήταν οι φιλοξενούμενοι εκείνοι που το κατάφεραν στο 80ό λεπτό. Ηταν μία φάση διαρκείας στα καρέ της Δόξας όπου από τις κόντρες επωφελήθηκε ο Δουλάς (κεντρική φωτ.) που σημάδεψε σωστά από το ύψος του πέναλτι στη γωνία του Μωραΐτη για το 0-1.

Διαιτητής: Χρυσός
Βοηθοί: Κωσταμένα-Μπραουδάκη

Δόξα Παχιανών (Αλκης Δημήτρης): Μωραΐτης, Αναστασόπουλος, Κληρονόμος, Παλάσσης, Μπαλαντινάκης (86′ Λεβάκης), Μανωλεδάκης (74′ Μαστρομανώλης), Ιατρού, Κρεμασμενάκης, Μαρκουλάκης, Νταμαδάκης, Μανταδάκης (65′ Χατζημαρινάκης)

Πανακρωτηριακός (Γιώργος Λαμπιθιανάκης-Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Βέρδος, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Μακράκης, Μπικάκης, Παπαδάκης, Παπαδεράκης (74′ Καπούλας), Καλλέργης (83′ Κούγκουλος), Πέτικας, Δουλάς, Γκιούλα (62′ Ν. Ανδρεαδάκης)

Estrella
10 years theatro
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad