“Αποχαιρετισμός” σε Χαλακατεβάκη…

Τιτάν | 5 Σεπτεμβρίου 2022, 16:32

Ενα ιδιαίτερα δυσάρεστο γεγονός γνωστοποιεί η ομάδα του Τιτάνα, "αποχαιρετώντας" τον Παναγιώτη Χαλακατεβάκη…

Oinolatris

Ο εκλιπών υπηρέτησε με αγάπη την ομάδα των Καλυβών, την οποία υπηρέτησε από διάφορα πόστα.

Η σχετική ανακοίνωση από το Τιτάνα αναφέρει τα εξής:

Mε μεγάλη θλίψη και με σφιγμένη την καρδιά το χωριό μας και το σωματείο μας αποχαιρετούν σήμερα στις 19.00 τον πρόωρα και άδικα εκλιπόντα Παναγιώτη Χαλακατεβάκη.

Ειδικά για το σωματείο μας του Τιτάνα Καλυβών η “φυγή” του συνιστά τεράστια απώλεια και βαρύ πλήγμα, καθώς ο Παναγιώτης υπηρέτησε με συνέπεια, με ζήλο και με πάθος τον σύλλογο προσφέροντας σημαντικό έργο είτε ως μέλος του Δ.Σ. είτε ως βοηθός και στέλεχος των τμημάτων υποδομής είτε ως φίλαθλος της ομάδας και έμπρακτος υποστηρικτής της ανάπτυξης του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Υπήρξε μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, μία ξεχωριστή φιγούρα που στο μυαλό και τη θύμησή μας συνδέθηκε άρρηκτα και θα εξακολουθεί να συνδέεται με τα γήπεδα των Χανίων, τα γραφεία, τους πάγκους και τα αποδυτήρια του σωματείου μας, τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, τις ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις του Τιτάνα στις οποίες πάντοτε μετείχε, πάντοτε εργάτης στην πρώτη γραμμή ή πίσω από την αυλαία προς όφελος της ομάδας μας.

Μετέχουμε ολόψυχα στο πένθος των οικείων του για τον αδόκητο χαμό του και μαζί τους του απευθύνουμε το ύστατο “χαίρε” με την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχαστεί ο ίδιος και η πολυεπίπεδη προσφορά του.

 

Estrella

Rabona ad