“Αντίπαλοι” μόνο για 90 λεπτά στον Εμπρόσνερο

Δάφνη | 9 Φεβρουαρίου 2020, 22:33

Δάφνη και Νέος Κισσαμικός προσέφεραν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας το απόγευμα της Κυριακής στον Εμπρόσνερο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μια πολύ σπουδαία νίκη με σκορ 2-3 και ανατροπή από 2-0 αφού έχαναν στο ξεκίνημα και πήραν έτσι σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο.

Οι δύο ομάδες παρέδωσαν πάντως αθλητική παιδεία και πολιτισμοό, αφού μετά την ολοκλήρωση του μεταξύ τους αγώνα, επιδόθηκαν σε μονομαχία… “τσικουδοπόλεμου”.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, μέρος πήραν τόσο οι παράγοντες όσο και οι διαιτητές με το κλίμα να είναι πραγματικά εξαιρετικό και αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει το τοπικό ποδόσφαιρο!

Αλλωστε αυτό εκφράστηκε και από την πλευρά της Δάφνης, που παρά την ήττα εξέφρασε τα συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την συνολική τους εικόνα.

Αυτές είναι εικόνες που σίγουρα μόνο μπροστά μπορούν να πάνε το χανιώτικο ποδόσφαιρο και όλο αυτό παρουσιάστηκε μάλιστα σε ένα ματς που κατά μεγάλο ποσοστό θα κρίνει τον τίτλο και τις θέσεις ανόδου στη Β’ κατηγορία.

 

Estrella

Papantonakis Cards