“Αντίο” στον Αστέρα Τρ. με συγκίνηση από τον Γιώργο Μπαντή

Super League 1 28 Απριλίου 2016, 16:28

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε, έμελλε να είναι η τελευταία για τον Γιώργο Μπαντή στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ελληνας τερματοφύλακας ολοκλήρωσε την θητεία του στην ομάδα του Αστέρα στην οποία αγωνίστηκε τα 5 τελευταία χρόνια.

Φέτος ειδικότερα, ο Μπαντής είχε μία πολύ καλή σεζόν μετρώντας 23 εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του Αστέρα. Σημειώνεται δε ότι ρόλο σε αυτό το θετικό γεγονός διαδραμάτισε ο Χανιώτης προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Μουντάκης.

Η αποχαιρετιστήρια δήλωση από τον Μπαντή παρουσιάζει όμως συγκίνηση και, αυτή, έχει ως εξής:

Πέντε χρόνια Αστέρας, γεμάτα επιτυχίες, συγκινήσεις, συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους δύο ιδιοκτήτες κ. κ. Μπάκο και Καϋμενάκη, τη διοίκηση του Συλλόγου καθώς και όλους τους εργαζόμενους της ΠΑΕ, τους προπονητές και συμπαίκτες μου, τους φίλους μου φυσιοθεραπευτές και φροντιστές, για την άριστη συνεργασία μας αυτά τα πέντε χρόνια.

Είμαι βαθιά συγκινημένος για την στήριξη και την αγάπη των φιλάθλων που μ’ έκαναν να νιώσω τον Αστέρα ομάδα μου και την Τρίπολη πόλη μου. Σας ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια φιλοξενήσατε στην πόλη σας εμένα και την οικογένειά μου με αγάπη και σεβασμό και να είστε σίγουροι πως όσα χιλιόμετρα και αν μας χωρίσουν, το αντάμωμα με την Τρίπολη πάντα θα αξίζει.

«Δεν κλαίω επειδή τελείωσε, χαμογελάω επειδή συνέβη…»

Με εκτίμηση,

Μπαντής Γιώργος.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad