“Ανοικτό” για μεταγραφές «αν χρειαστεί» από Βοσνιάδη

Χανιά | 21 Ιανουαρίου 2021, 22:37

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα των Χανίων, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να κάνει σχετική αναφορά σε δηλώσεις που παραχώρησε.

«Ξεκάθαρα, ο στόχος είναι η 1η θέση. Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο, έχουμε το βάθος και αν χρειαστεί να κάνουμε κίνηση, θα το δούμε», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Ουσιαστικά η αναφορά που κάνει για την πιθανή ενίσχυση της ομάδας του στις μεταγραφές είναι η πιο σημαντική πληροφορία η οποία δίνεται από τον τεχνικό της ομάδας των Χανίων…

Ακολουθούν οι δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα a-sports.

Για το Χ στο ματς με τους Βοιωτούς: «Είχαμε το παιχνίδια στα χέρια μας… Μοιρασμένο βέβαια το ματς, εκεί που πιστεύαμε ότι το ελέγχαμε δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα σπουδαίο διπλό με μια ομάδα, που έχει ίδιο στόχο. Μένει μια πικρία, αλλά είναι καλό αποτέλεσμα… Μπορούσαμε να το τελειώσουμε το ματς, αλλά δεν το κάναμε».

Για τις δυσκολίες με τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Πιστεύω ότι θα δούμε καλό πρωτάθλημα κι ας είναι μέσα σε τέσσερις μήνες, πρωτόγνωρο…».

Για το τι θέλουν τα Χανιά: «Παντού θα πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα, έτσι έχει φτιαχτεί η ομάδα. Ξεκάθαρα, ο στόχος είναι η πρώτη θέση. Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο, έχουμε το βάθος κι αν χρειαστεί να κάνουμε κίνηση θα το δούμε… Θα είμαστε ομάδα στο γκρουπ των πρωτοπόρων και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για την επόμενη ημέρα στις υπόλοιπες κατηγορίες: «Με οδηγό εμάς να ξεκινήσει όχι μόνο σε Football League, αλλά και σε Γ’ Εθνική και σε ερασιτεχνικά, ακόμα και στις Ακαδημίες… Να κινήσουν όλα με πρωτόκολλα υγειονομικά, μιλάμε για έλεγχο παντού…».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania