“Ανεβαίνουν” οι Καστάνιος, Σακόρ

ΟΦΗ | 4 Μαρτίου 2021, 20:09

Αγιασμό και προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης για την ομάδα του ΟΦΗ. Η προετοιμασία της Κρητικής ομάδας για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μετά την τελευταία προπόνηση ο Γιώργος Σίμος θα ανακοινώσει την αποστολή των ποδοσφαιριστών. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Με τους Luc Castaignos και Vajebah Sakor να συμμετέχουν σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας την Πέμπτη (04/03) στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Οι Πραξιτέλης Βούρος, Απόστολος Γιάννου, Γιώργος Σουρνάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi, Juan Neira και Vahid Selimovic συνέχισαν θεραπεία, με τον Ricardo Vaz να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, κατοχής σε μικρούς χώρους και ασκήσεις με τελειώματα. Πριν την έναρξη της προπόνησης, τελέστηκε αγιασμός. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (05/03), στις 11:00, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack