“Αναζητά” βαθμούς και… ψυχολογία στο Μενίδι

Χανιά | 19 Μαρτίου 2017, 12:32

Βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση διεκδικεί Ο Α.Ο. Χανιά παίζοντας στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Μενιδίου απέναντι στον Αχαρναϊκό. Οι προερχόμενοι από πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια παίκτες του Νίκου Παντέλη διεκδικεί το θετικό αποτέλεσμα έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν την συνέχεια με άλλο μάτι.

Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο αρκετά δυνατό, ειδικότερα μέσα στο γήπεδό του. Ο ΑΟΧ από την άλλη δεν είναι σίγουρα στην καλύτερη κατάσταση, ωστόσο επιδιώκει σε αυτό το ματς να κερδίσει ό,τι δεν κατάφερε στο προηγούμενο απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ο Παντέλης δεν υπολογίζει στον τραυματία Βαρούχα και στον τιμωρημένο Ηρακλή, έχοντας στη διάθεσή του 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Αθανασίου, Γεωργίου, Ζέρης, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Δρίζης, Τσουκάνης, Μηλιώτης, Αφράτης, Κοζάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Αποστολόπουλος, Ντούμος, Γεωργακόπουλος, Σταματής και Ρούνεϊ.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Παπαδόπουλος (Αχαΐας), με βοηθούς τους Σιδέρη (Αχαΐας) και Οικονόμου (Αχαΐας), ενώ 4ος θα είναι ο Σχίζας (Αθηνών).

Estrella
/psiloritischania