“Ανατροπή” με Ζάκυνθο! Ανοικτό το ενδεχόμενο… επιστροφής της στη Φούτμπολ Λιγκ!

Football League | 28 Σεπτεμβρίου 2016, 17:11

Μία ιδιαίτερη και άκρως ενδιαφέρουσα τροπή προκύπτει για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ μετά την απόφαση που έλαβε την Τετάρτη η Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία δικαιώνει την έφεση της Ζακύνθου να μην επικυρωθεί η βαθμολογία για το πρωτάθλημα της σεζόν που ολοκληρώθηκε!

Ειδικότερα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα είναι αυτό που θα εξετάσει την επόμενη Τρίτη (4/10) την υπόθεση της απόπειρας δωροδοκίας του τότε ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Γιώργου Λαμπρόπουλου, με τον Πανελευσινιακό να έχει αθωωθεί και αναλόγως ενδέχεται η Ζάκυνθος να… επιστρέψει στη Φούτμπολ Λιγκ, οπότε εν ολίγοις να μην ισχύσει ο υποβιβασμός της στην Γ’ Εθνική!

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης μία σχετική επισήμανση που παρουσιάζει σε ρεπορτάζ η ιστοσελίδα ioniansports.gr, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «Υπάρχει ανοικτό το θέμα της παραπομπής της Ελευσίνας από την Ε.Ε.Α στο δικαιοδοτικό όργανο της Football League. Όπως έγινε χθες (Τρίτη 27/9) γνωστό η πειθαρχική επιτροπή ζήτησε το θέμα να πάει στο ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα μπορέσει να δικάσει την υπόθεση», αλλά και πως, «το νομικό επιτελείο της Ζακύνθου δουλεύει ακατάπαυστα πάνω σε όλες τις υποθέσεις».

Αναλυτικά η απόφαση που έλαβε της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 93/27-9-2016

Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά της με ημερομηνία 15-7-2016 απόφασης  του Δ.Σ της Ε.Ε.Π. Β’ Εθνικής Κατηγορίας με την οποία επικυρώθηκε ο βαθμολογικός πίνακας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Ακυρώνει εν μέρει την από 15-7-16 απόφαση του Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ως προς την ολική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 της ίδιας διοργανώτριας αρχής που αφορά τις ομάδες ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

Διατάζει τη μη επικύρωση του ως άνω βαθμολογικού πίνακα μέχρι εκδόσεως αμετακλήτου αποφάσεως επί της από 15-7-2016 τριτανακοπής-προσφυγής-αίτηση ανακλήσεως επανασυζητήσεως της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 20575/15-7-2016)».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad