“Ανάσα” για το Νέο Ηρακλή με Γιαννακούρο

Νέος Ηρακλής Αμιλλα | 29 Ιανουαρίου 2017, 22:51

«Τρίποντο-ανάσα» πανηγύρισε ο Νέος Ηρακλής Νεροκούρου στην 15η αγωνιστική στη Β' κατηγορία στο παιχνίδι με την Άμιλλα (1-0), με το Γιάννη Γιαννακούρο να κρίνει το ματς με το γκολ που πέτυχε στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

Η ομάδα των Νεροκούρου ξέφυγε μετά από αρκετές αγωνιστικές από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας μάλιστα τόσο τον Αστέρα Χαλέπας, όσο και τα Σφακιά.

Το ματς κρίθηκε μόλις στο 8ο λεπτό καθώς από σέντρα του Αυγέρου, ο Γιαννακούρος βρέθηκε στην πορεία της μπάλς και με ωραίο γυριστό σουτ έδωσε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ο ποδοσφαιριστής της Άμιλλας Λευτέρης Παγωνάκης, στον οποίο η ομάδα του Μοδίου-Γερανίου εκφράζει ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης
Βοηθοί: Χατζηδάκης-Πατσουράκης

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης): Τζουβαδάκης, Καραδάκης, Εμιλιάνο, Αυγέρος, Γυρβαλάκης, Καλυκάκης, Στυλιανουδάκης, Βέρδος, Γιαννακούρος, Ψαρράς (62’ Δελήμπασης), Ξανθάκης (70’ Παπαδάκης)

Άμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Τερεζάκης, Γ. Παγωνάκης, Τζανεράκης, Κολομπάκης, Λ. Παγωνάκης (20’ λ.τρ. Νοδαράς), Σταυρουλάκης (85’ Λαζαρίδης), Βεριβάκης, Λουγιάκης (46’ Φυντικάκης), Χαμζάϊ, Ξενάκης

Estrella

Rabona ad