“Αναπνέει” καλύτερα αλλά δεν επαναπαύεται

Χανιά | 25 Απριλίου 2017, 14:37

Ο Α.Ο. Χανιά μπορεί και αναπνέει καλύτερα μετά τη σπουδαία νίκη που σημείωσε επί της Αναγέννησης Καρδίτσας. Μια νίκη που τον… ψηλώνει στους 33 βαθμούς και τον βοηθά να ελπίζει βάσιμα πλέον σε σωτηρία.

Ακόμη βέβαια απομένουν αρκετά παιχνίδια και ειδικότερα 7, που είναι ένας μεγάλος αν μη τι άλλο αριθμός.

Παρόλα αυτά, ο ΑΟΧ έκανε τη… βρώμικη δουλειά σε αυτό το ματς και πήρε το πολύτιμο “τρίποντο”. Εχοντας για μια ακόμη φορά στη “μηχανή” του τον Ανδρέα Σταματή που χάρη στο γκολ που πέτυχε φτάνει τα 10 και παραμένει μεταξύ των πρώτων σκόρερ στη Φούτμπολ Λιγκ. Οπως σπουδαίο παιχνίδι έκανε και ο Στέλιος Τσουκάνης, ενδεχομένως το καλύτερο για φέτος, ενώ θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους.

Παρόλα αυτά, χρειάζεται ακόμη προσοχή έτσι ώστε ο ΑΟΧ να μπορέσει να εκπληρώσει τον βασικό του στόχο. Ο Νίκος Παντέλης σημείωσε ότι χρειάζονται ακόμα 3 βαθμοί, αλλά ενδεχομένως να απαιτούνται και περισσότεροι. Φυσικά, η προτεραιότητα για τον ΑΟΧ ο οποίος είχε να κερδίσει σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο από τις 19 Μαρτίου (1-2 τον Αχαρναϊκό) είναι να πάρει πίσω τους βαθμούς για τον Χατζηλιάδη, κάτι που μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 του μήνα. 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania