“Αναλαμβάνει” ο Γκουτσίδης

Πλατανιάς | 31 Μαρτίου 2016, 13:43

Η αδυναμία για τον Γιώργο Παράσχο λόγω της γνωστής τιμωρίας του να είναι την Κυριακή στον πάγκο του Πλατανιά στο παιχνίδι με την Ξάνθη, δίνει την ευκαιρία στον άμεσο συνεργάτη και επί χρόνια βοηθό του Παναγιώτη Γκουτσίδη να αναλάβει αυτή την ευθύνη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι προβολείς πέφτουν έτσι πάνω στον Γκουτσίδη που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Παράσχος καθοδηγώντας τους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Μάλιστα, με την ευκαιρία που παρουσιάζεται, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα καθίσει στον πάγκο σε αγώνα επιπέδου Α’ Εθνικής ή Σούπερ Λιγκ. Το έχει ξαναπράξει άλλες 7 φορές στο παρελθόν με την ίδια ομάδα, την Ξάνθη, που την Κυριακή τυχαίνει να είναι η αντίπαλος του Πλατανιά.

Ειδικότερα, τη σεζόν 2008-09 η Ξάνθη, λύνοντας τη συνεργασία με τον Γιώργο Παράσχο μετά από μία ήττα από την ΑΕΚ κι ενώ απέμεναν έξι αγωνιστικές έως το τέλος της χρονιάς, ζήτησε από τον Γκουτσίδη να παραμείνει στην ομάδα και να μην ακολουθήσει τον Παράσχο, κάτι που έκανε δεκτό. Σε αυτά τα έξι παιχνίδια, ο Γκουτσίδης είχε απολογισμό 3 νίκες και 3 ήττες.

Ακολούθως, τη σεζόν 2009-10 συνέχισε στην Ξάνθη στο πλευρό του Γερμανού Βολφ αλλά μετά τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, οι Ακρίτες τον απέλυσαν, με τον Γκουτσίδη να αναγκάστηκε πάλι να βρεθεί ως πρώτος προπονητής σε ένα παιχνίδι αυτή τη φορά, με τον Πανθρακικό που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ξάνθης.

Εκτοτε και με κάποιες μικρές εξαιρέσεις στο χρόνο (π.χ. πέρσι είχε εργαστεί για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στον Παναιγιάλειο στη Φούτμπολ Λιγκ), ο Γκουτσίδης ακολουθεί τον Παράσχο σε όλες τις ομάδες και μαζί εξάλλου είναι αυτή τη στιγμή και στον Πλατανιά.

Ο Γκουτσίδης λοιπόν αφενός έχει την πείρα και τη γνώση για ν’ αναλάβει την ομάδα την Κυριακή και να την καθοδηγήσει, αφετέρου και αυτό είναι πολύ σημαντικό, απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του Παράσχου που σε ανύποπτο εξάλλου χρόνο έχει μιλήσει για τον συνεργάτη του με τα καλύτερα λόγια. 

Estrella