“Άλωσε” την έδρα του Ηφαίστου με “χρυσή αλλαγή” έναν 16χρονο

Ιδομενέας Ηφαιστος | 2 Δεκεμβρίου 2017, 19:55

Ο Ιδομενέας υποχρέωσε τον Ήφαιστο στην πρώτη του εντός έδρας ήττα με 1-0, χάρη σε γκολ του νεαρού Φραγκιουδάκη.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και ο ιστορικός σύλλογος του Γαλατά μπόρεσε να πάρει το “διπλό” με τον 16χρονο ποδοσφαιριστή να μπαίνει ως αλλαγή και να σκοράρει στο 73′ με κοντινό πλασέ έπειτα από προσωρινή απόκρουση του Ντουροπολάκη σε πλασέ του Πρέντζια.

Ουσιαστικά στο γκολ του Ιδομενέα είχαν συμμετοχή οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν πρόσφατα ως δανεικοί από το ΣΥΝΚΑ.

Οι νικητές είχαν δοκάρι στο 21′ με τον Σπ. Βαϊγκούση, ενώ ο Ήφαιστος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δύο κίτρινες στην ίδια φάση του Τσιτσιριδάκη.

Ήφαιστος Χανίων (Γιώργος Ζερβουδάκης): Ντουροπολάκης, Τσιτσιριδάκης, Κουράκης, Αντωνάκης, Κουνδουράκης, Κοκκινιάς (70′ Τσίτας), Παπακαστρήσιος, Νικολακάκης, Βλαχάκης (60′ Κορωνιωτάκης), Καλέλλης, Μουτσάνι.

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Κουφάκης, Αγιασμενάκης, Βαρίκος, Σπ. Μπιτζανάκης, Λατινάκης (30′ Φραγκιουδάκης), Π. Βαϊγκούσης, Σπ. Βαϊγκούσης, Περδικάκης, Φυτίλης, Μ. του Μιχ. Μπιτζανάκης (82′ Νεμπαυλάκης), Πρέντζια.

 

Estrella

Rabona ad