“Άλμα” πεντάδας, 2-0 τον ΔΑΑΟΧ

Παγχανιακός - Δ.Α.Α.Ο.Χ Κεραμειά | 6 Νοεμβρίου 2016, 20:05

Σημαντικό "βήμα" πεντάδας από τον 2ο όμιλο της Α' κατηγορίας έκαναν τα Κεραμειά που πήραν τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΔΑΑΟΧ με σκορ 2-0.

Η ομάδα του Πέτρου Γιανναράκη απέκτησε σημαντικό πλεονέκτημα για την είσοδο στον όμιλο τίτλου, καθώς έμεινε μόνη στην 5η θέση του 2ου ομίλου με 9 βαθμούς, πάνω από Ποσειδώνα Κ.Ρ. και ΑΕ Κυδωνίας που έχουν 7 βαθμούς.

Στο 17’ ο Ζαχαριουδάκης σκόραρε στην επαναφορά από το φάουλ του Αποστολάκη και έκανε το 1-0 στα Νεροκούρου για τα Κεραμειά.

Ο Απόστολάκης χρίστηκε τελικά σκόρερ στο 75’ καθώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά μετά από γύρισμα του Μίντζα, για το τελικό 2-0 της ομάδας του.

Διαιτητής: Κανελάκης

Βοηθοί: Μαρκετάκης-Ασκιανάκη

Κεραμειά (Πέτρος Γιανναράκης):Νιαουνάκης, Μπίτι, Μίντζα, Λουκόπουλος, Κουκλάκης, Μπαμπουνάκης (30’ Μαρκάκης), Ξηράκης (55’ Ζιφιγαρίδης), Ζαχαριουδάκης, Μεντάκης, Καλαμπαλίκης, Αποστολάκης (80’ Τρουλινός)

ΔΑΑΟΧ (Μάρκος Ασλαματζίδης):Σκευοφύλαξ, Κιουρτσίδης, Μπολανάκης, Μακρής, Γεωργανάς (73’ Καλύμνιος), Ι.Ντόι, Δ.Ντόι, Τραγούδας, Λουπασάκης (81’ Στεφάτος), Τόλιας (21’ λ.τρ. Ζυμβραγάκης), Δοξάκης

 

karta antonis garden