«Πύθια Καπ»: Αυλαία με νίκη για Εθνική Νεανίδων

Πόλο 24 Ιουλίου 2022, 18:30

Στο τελευταίο της παιχνίδι στο διεθνές τουρνουά «Πύθια Καπ», που ολοκληρώθηκε στην Ιτέα, η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νεανίδων -με τη Ρεθυμνιώτισσα τερματοφύλακα Μαρία Καραγιάννη στη σύνθεσή της- επικράτησε 11-9 της Αυστραλίας.

KTEO Κρήτης

Η Εθνική μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και σταθερά μπροστά στο σκορ. Προηγήθηκε 7-5 στο ημίχρονο, στην τελευταία περίοδο ακόμα και με τέσσερα τέρματα (11-7) για να μειώσει στο τέλος η Αυστραλία.

Τέσσερα τέρματα σημείωσε η Στεφανία Σάντα και τρία η Φωτεινή Τριχά. Μέλος της Εθνικής Νεανίδων και η Ρεθυμνιώτισσα τερματοφύλακας (μέχρι πρότινος του ΝΟ Ρεθύμνου, νυν του Ολυμπιακού Αλίμου) Μαρία Καραγιάννη.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας οι ΗΠΑ επικράτησαν της Ουγγαρίας με 12-8. Η Εθνική Νεανίδων ολοκλήρωσε το τουρνουά «Πύθια Καπ» με απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-2, 2-2, 2-2

Ελλάδα (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 4, Καλογεροπούλου, Σιούτη, Γκοτζιά, Χαλδαίου 3, Τορνάρου, Κουρέτα, Κάσσαρη, Τριχά 3, Κοβάσεβιτς 1, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

Αυστραλία (Π. Μπόουερ): Ντένμοθ, Νάσερ 1, Ντόουνς, Ελιοτ, Ογγ 1, Ντάουκιντς, Τάοζο, Τσάρμαν, Γκριν 5, Σμιθ, Σμάιλντς, Βατ 2, Κόουγαν.

Synagogi

Rabona ad