Πυρ και μανία στην ΠΑΕ! «Θέμα ηθικής και τάξεως το Διαιτητικό»

Χανιά | 27 Ιουλίου 2017, 15:43

Πυρ και μανία είναι στον Α.Ο. Χανιά μετά την απόφαση που πήρε η Επιτροπή Εφέσεων, πιστοποιώντας τον υποβιβασμό της ομάδας. Στον ΑΟΧ κάνουν λόγο για απόφαση-έκτρωμα και όπως τονίζεται είναι ειλημμένη η απόφαση για την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

/Bella Pizza

«Εάν διαβάσει κανείς το σκεπτικό με το οποίο πάρθηκε η απόφαση… θα τρελαθεί. Είναι μια απόφαση έκτρωμα», σημειώνουν από τον Α.Ο. Χανιά, που δείχνουν απόλυτα αιφνιδιασμένοι για το πόρισμα που έλαβε το δικαστήριο της Εφέσεων. «Η απόφαση για να πάμε στο Διαιτητικό είναι ειλημμένη. Αύριο κιόλας θα προχωρήσουμε τη διαδικασία. Είναι θέμα ηθικής και τάξεως. Θέλουν να μας ρίξουν για μια περσινή οφειλή, επί διοίκησης Νύκταρη. Θα πάμε να βρούμε το δίκιο μας στο Διαιτητικό. Η αίτησή μας θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, παρότι έχουμε πέντε μέρες διορία».

Τα παραπάνω, λοιπόν, τονίζονται από τον Α.Ο. Χανιά, με τα δεδομένα τα είναι τα εξής δύο: 

Α) Βάσει ομολογιών από την πλευρά της ομάδας δείχνει γεγονός ότι δεν ανέμεναν αυτήν την απόφαση που πήρε η Εφέσεων, αλλά και σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις που είχαν δοθεί από τους δικηγόρους που είχαν αναλάβει την υπόθεση.

Β) Ο ΑΟΧ δεν παρατάει την υπόθεση, αντίθετα θα κάνει χρήση του δικαιώματός του και θα καταφύγει στο Διαιτητικό της ΕΠΟ έτσι ώστε να ανατρέψει τα δεδομένα και να παραμείνει στην κατηγορία, διότι με τα παρόντα, υποβιβάζεται και τη θέση του παίρνει η Καλλιθέα…  

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad