Ψυλλάκης: Στην αρχή ξεκινήσαμε χωρίς προπονητή! (vid)

Χανιά | 10 Φεβρουαρίου 2017, 15:06

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον επίτιμο πρόεδρο του Α.Ο. Χανιά, Νότη Ψυλλάκη στη ΝΕΑ Τηλεόραση. «Στην αρχή έγινε ένα ολέθριο λάθος και η ομάδα ξεκίνησε ουσιαστικά χωρίς προπονητή» και «οι Χανιώτες που δεν μασάνε κουτόχορτο απομακρύνθηκαν από τις κερκίδες διότι δεν τους ενέπνεε εμπιστοσύνη η διοικητική κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα τα τελευταία χρόνια», τονίζει μεταξύ άλλων.

Ειδικότερα, οι επισημάνσεις του κ. Ψυλλάκη για τη διοικητική κατάσταση στην ομάδα είναι οι εξής: «Δεν θέλω να προτρέξω. Είναι θέμα χρόνου για να δούμε πού μπορεί να φτάσει ο Α.Ο. Χανιά, όμως θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στην αρχή έγινε ένα ολέθριο λάθος και η ομάδα ξεκίνησε ουσιαστικά χωρίς προπονητή! Φαντάζομαι αυτές ήταν οι λανθασμένες συμβουλές των ανθρώπων που πλησίασαν τον χρηματοδότη στο πρώτο στάδιο ανάληψης των ευθυνών, στην πορεία όμως, οι άνθρωποι και αναφέρομαι και στον πρόεδρο τον κ. Μελά και τον κ. Μαυρονάσιο, σχημάτισαν ιδία αντίληψη και έκαναν τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις… Εκ του αποτελέσματος και όχι μόνο θεωρώ ότι αυτές οι κινήσεις τις οποίες έκαναν από τη στιγμή που γνώρισαν τα πράγματα και τις καταστάσεις είναι απολύτως επιτυχημένες. Μία προσπάθεια όπως ξέρετε, κρίνεται στο τέλος. Στο τέλος άλλωστε ξυρίζουν το γαμπρό. Ομως τα δείγματα είναι πολύ αισιόδοξα και θα πρέπει θεωρώ να στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω ότι όλοι οι Χανιώτες φίλαθλοι, αυτή η στιβαρή παρουσία που έχει η ομάδα στα παιχνίδια της εντός και εκτός Χανίων θα πρέπει να την αγκαλιάσουμε και να την υποστηρίξουμε».

Επίσης, σε ερώτηση σχετικά με το λόγο που ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από τα παιχνίδια του Α.Ο. Χανιά, ο κ. Ψυλλάκης απάντησε τα εξής: «Οταν υπάρχει μία ειλικρινής εξήγηση τα αποτελέσματα είναι πάντα καλύτερα. Ο Χανιώτης φίλαθλος και γενικά οι Χανιώτες έχουν δώσει πλειστάκις δείγματα γραφής ως προς το ότι δε μασάνε κουτόχορτο. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, δεν θα τα προσδιορίσω για λόγους τακτ, απομακρύνθηκαν από τις κερκίδες διότι δεν τους ενέπνεε εμπιστοσύνη η διοικητική κατάσταση που υπήρχε στην ομάδα. Πλέον, φέτος, έχουμε μία διαφορετική διαχείριση από ανθρώπους οι οποίοι δείχνουν ότι μοχθούν την ομάδα και την αγαπούν, συνεπώς νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να τη στηρίξουμε, να συμβάλλουμε, να συνεπικουρήσουμε, γιατί είναι αυτονόητο ότι δεν μπορούν 2-3 άνθρωποι όση καλή διάθεση και αν έχουν όταν μάλιστα δεν είναι πολυεκατομμυριούχοι αλλά απλώς εύποροι και οικονομικά άνετοι, να κρατήσουν αυτό το τεράστιο βάρος στις πλάτες μόνοι τους».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΨΥΛΛΑΚΗ

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad