Ψυλλάκης: Αναγνωρισμένο γραφείο στην Αθήνα επεξεργάζεται το σήμα

Χανιά | 3 Νοεμβρίου 2022, 20:22

Ειδήσεις σχετικά με το έμβλημα της ομάδας των Χανίων έδωσε ο Νότης Ψυλλάκης. Επιβεβαίωσε για την αλλαγή του και πως θα είναι άμεση.

/Bella Pizza

Συγκεκριμένα, ο νέος συνεργάτης της ΠΑΕ Χανιά φιλοξενήθηκε στον αέρα του Σκάι Γαύδος FM 88,8, κάνοντας γνωστό πως έχει ανατεθεί σε αναγνωρισμένο διαφημιστικό γραφείο στην Αθήνα να επεξεργαστεί τα τρία πιθανά σήματα, ένα από τα οποία θα προκρίνει ο κόσμος των Χανίων για ν’ αντικαταστήσει το δελφίνι.

O κ. Ψυλλάκης δεν προσδιόρισε το χρόνο που θα τεθεί υπόψιν του κόσμου ούτως ώστε να αποφασίσει με ποιο σήμα θέλει να πορευτεί η ομάδα των Χανίων, τόνισε όμως ότι αυτό θα γίνει το συντομότερο. Επιβεβαίωσε όμως ότι το σήμα θα είναι κοντά στην ιστορική διαδρομή του χανιώτικου ποδοσφαίρου και ειδικότερα του ΑΟ Χανιά.

Ο κ. Ψυλλάκης τοποθετήθηκε επίσης για τα εισιτήρια διαρκείας, λέγοντας πως επίσημα η διάθεσή τους έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ώρες και τα πρώτα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

«Χωρίς υπερβολή θα ήθελα να επισημάνω πως μέσα σε λίγες ώρες έχουμε καταφέρει να διαθέσουμε περισσότερα από αυτά που έδωσε η ομάδα μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο πέρσι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ψυλλάκης σημειώνοντας ακόμη πως εισπράττει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο, ενώ δεν απέκλεισε την προσθήκη και άλλων Χανιωτών στην ΠΑΕ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η ομάδα είναι ανοιχτή».

Ο Νότης Ψυλλάκης μίλησε ακόμα για διετές πλάνο που υπάρχει, επαναλαμβάνοντας δηλαδή τα λόγια του Γιώργου Βρέντζου, το εγκώμιο του οποίου έπλεξε σε ό,τι αφορά εκτός των άλλων τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις. Το ίδιο ωστόσο έκανε γενικά για τα στελέχη της ΠΑΕ χωρίς να κατονομάσει κάποιον συγκεκριμένα.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad