Ψηφοφορία για τον MVP του Νοεμβρίου

ΟΦΗ | 1 Δεκ 2020, 20:44

Ο ΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να ψηφίσουν τον καλύτερο – κατά τη γνώμη τους – ποδοσφαιριστή του Νοεμβρίου και να κερδίσουν ένα T-shirt από τη νέα συλλογή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η διαδικασία αφορά τους αγώνες με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα και οι φίλαθλοι καλούνται να ψηφίσουν τον κατά τη γνώμη τους καλύτερο παίκτη της ομάδας τον μήνα που ολοκληρώθηκε με τη νίκη κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σου δίνει τη δυνατότητα να αναδείξεις με την ψήφο σου τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της ομάδας κάθε μήνα και συγχρόνως να κερδίσεις ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ.

Μπες στο www.oficretefc.com, στην ενότητα «Player of the Month» και ψήφισε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύεις ότι ξεχώρισε με την απόδοσή του στους αγώνες με Α.Ε.Κ., Ολυμπιακό, Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα τον μήνα Νοέμβριο.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός ο οποίος, μετά από κλήρωση, θα κάνει δικό του ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ.

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε απευθείας στην ενότητα της ψηφοφορίας.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας για τους αγώνες του Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2020. Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, ο οποίος θα προκύψει έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την Τρίτη 08/12, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα και τα social media της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

 

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad