Ψηφίστε τον MVP του ΟΦΗ

ΟΦΗ | 17 Μαρτίου 2021, 16:00

Ο ΟΦΗ δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να ψηφίσουν τον (κατά τη γνώμη τους) καλύτερο ποδοσφαιριστή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και να κερδίσουν ένα T-shirt από τη νέα συλλογή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ψηφοφορία “άνοιξε” σήμερα – Τετάρτη (17/03) και θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Τετάρτη (24/03). Λεπτομέρειες δίνει το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ:

«Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Super League της σεζόν 2020-21 ολοκληρώθηκε και η ομάδα μας σου δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσεις τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της και να κερδίσεις ένα T-shirt από την νέα συλλογή του ΟΦΗ. Μπες στην ενότητα “MVP of the Regular Season“ και ψήφισε τον ποδοσφαιριστή που πιστεύεις ότι ξεχώρισε με την απόδοσή του την φετινή σεζόν.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διαρκέσει από σήμερα, Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, μέχρι την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021. Ο νικητής, μεταξύ των συμμετεχόντων, ο οποίος θα προκύψει έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad