Ψηφίστε το Best Goal της πρεμιέρας

Super League 1 6 Δεκεμβρίου 2022, 18:29

Με καθυστέρηση... τριών (και πλέον) μηνών η διοργανώτρια αρχή "τρέχει" την ψηφοφορία για την ανάδειξη του κορυφαίου τέρματος (Best Goal) της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 19, 20 και 21 Αυγούστου. Η ψηφοφορία έχει “ανοίξει” στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της διοργανώτριας αρχής. Tα υποψήφια Best Goal της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League είναι τα κάτωθι:

1) Ασίρ Μπενίτο (Βόλος – Αστέρας Τρίπολης)
2) Μίλος Ντέλετιτς (Βόλος – Αστέρας Τρίπολης)
3) Ορμπελίν Πινέδα (Λαμία – ΑΕΚ)
4) Aντρέ Γκρέι (Άρης – Λεβαδειακός)
5) Ματιέ Βαλμπουενά (Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα)

Η διοργανώτρια Super League αναφέρει σχετικά:

«Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία για την ανάδειξη, μέσω ψηφοφορίας, των πέντε καλύτερων γκολ του Α’ Γύρου, τα οποία μαζί με τα πέντε Best Goal του Β’ Γύρου και τα 2 Best Goal των Playoffs / Playouts θα είναι υποψήφια για Best Goal της σεζόν.

Πριν ξεκινήσει όμως η διαδικασία για την ανάδειξη των καλύτερων γκολ του Α’ Γύρου, αναδείξτε με την ψήφο σας το Best Goal της 1ης αγωνιστικής.

Μπείτε στο vote.slgr.gr και ψηφίστε το καλύτερο γκολ της 1η αγωνιστικής το οποίο, μαζί με τα υπόλοιπα 12 γκολ που έχουν αναδειχθεί ως Best Goal κάθε αγωνιστικής, θα είναι τα υποψήφια καλύτερα γκολ του Α’ Γύρου.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad