Ψαρράς: Μία νέα αρχή με τον ΟΦ Ιεράπετρας

Επισκοπή | 20 Ιανουαρίου 2023, 14:19

Η Επισκοπή θέλει να κάνει μία νέα αρχή στο κρητικό ντέρμπι με αντίπαλο τον ΟΦ Ιεράπετρας, όπως τονίζει σε δηλώσεις του ο Γιάννης Ψαρράς.

/Bella Pizza

Ο 25χρονος τερματοφύλακας δήλωσε αρχικά χαρούμενος που επέστρεψε στις επίσημες εμφανίσεις έπειτα από τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σελίδα της Επισκοπής:

«Πρώτα απ’ όλα, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στις επίσημες εμφανίσεις. Προηγήθηκε ένα μεγάλο διάστημα όπου έκανα αποκατάσταση στον χέρι μου (σ.σ. εγχειρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού). Ευχαριστώ πολύ γιατρούς, φυσικοθεραπευτές που έκαναν μια άψογη δουλειά και μπορώ εγώ τώρα να παίζω δίχως πρόβλημα.

Είμαι επίσης χαρούμενος που γύρισα κάτω από τα γκολπόστ. Στο ματς με την Προοδευτική μπορεί να χάσαμε αλλά ήμασταν αρκετά καλοί για να πάρουμε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν χάνουμε την πίστη μας.

Συνεχίζουμε και θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή από το ματς με τον ΟΦΙ. Είναι ένα κρητικό ντέρμπι. Δεν χωράει αμφιβολία. Ο ΟΦΙ από την αρχή της χρονιάς έχει δείξει ότι είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται προσοχή, αφοσίωση στο πλάνο μας και συγκέντρωση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Για μας δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Βλέπουμε το ματς αυτό σαν τελικό όπως και όλα όσα θα ακολουθήσουν. Ευτυχώς υπάρχει χρόνος. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Πρέπει όμως να αρχίσουμε να παίρνουμε αποτελέσματα για να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Πάμε να τα δώσουμε όλα γιατί, αλήθεια είναι ότι δεν μας “έχουν βγει” όπως θέλαμε τα παιγνίδια και έτσι όπως θα έπρεπε να έχουν έρθει τα αποτελέσματα».

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad