ΠΣΑΠ: Έφεση κατά της απόφασης για την ανάκληση δελτίων παικτών της SL2

Super League 2 15 Οκτωβρίου 2021, 21:46

Οι ποδοσφαιριστές ΠΑΕ της Super League 2, με τη συνδρομή του ΠΣΑΠ, άσκησαν έφεση κατά της απόφασης της ανάκλησης των δελτίων τους.

/Bella Pizza

Προ ημερών (06/10) η ΑΕΛ δικαιώθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο και οι μεταγραφές των ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν θεωρήθηκαν άκυρες. Η Θεσσαλική ΠΑΕ ζητούσε να ακυρωθεί η απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων (με την οποία έπαυαν να ισχύουν οι περιορισμοί) και δικαιώθηκε.

Δικαίωση της ΑΕΛ και “φωτιά” σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Πλέον είναι η σειρά των ποδοσφαιριστών να “βγουν” μπροστά και να ασκήσουν -μέσω ΠΣΑΠ- έφεση κατά της απόφασης για την ανάκληση των δελτίων τους. Το δελτίο τύπου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αναφέρει σχετικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών υποστηρίζει τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν από την Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών, με αφορμή την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, και με τη συνδρομή του Συνδέσμου μας άσκησαν έφεση ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ομοσπονδίας με αίτημα την επαναφορά των δελτίων τους σε ισχύ.

Ο ΠΣΑΠ περιμένει την αποκατάσταση της αδικίας που υπέστησαν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, καθώς πλήττονται καίρια από την παραπάνω εξέλιξη αφού βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας και τον κίνδυνο να επηρεαστεί άμεσα και μη αναστρέψιμα η καριέρα τους, λόγω της παρατεταμένης αγωνιστικής τους αποχής.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad